Çatı Katı Aşk 3.Bölüm izle

Çatı Katı Aşk 3. bölüm izle! Çatı Katı Aşk 3. son bölüm full izle 23 Temmuz 2020 tarihinde Kanal Dde.

Başrollerinde Furkan Andıç'ın oynadığı Çatı Katı Aşk 3. bölüm ile  23 Temmuz 2020 Perşembe akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarından canlı izlenebilecek. Çatı Katı Aşk’ın son bölümünde; Ateş ile Yasemin sonunda çatı katına taşınma kararı almıştır. Bu karmaşık mesele sonrasında iki arasında daha da bir yakınlaşma olur.

Ateş ile Yasemin düğün yapmadan evlenince bu durumu haber alan Perihan yaşananlara oldukça üzülür. Ancak mahalle bu anı ölümsüzleştirmek adına kolları sıvar. Ateş ile Yasemin’in şüpheli durumları Saadet’in dikkatini çeker. Saadet de yaşananları öğrenmek adına yeni yollar arar. Ateş ile Yasemin’de düğünü iptal etmek adına adımlar atarken gizliden her şey devam etmektedir.

Perihan’ın yeni planları Ateş ile Yasemin’i hiç beklenmedik olayların içerisine iter. Ateş ise Ayşen’i evli olmadığına ikna etmeye çalışmaktadır. Ancak Ayşen kolay kolay yaşananları kabul etmemektedir. Demir sonunda Ateş ile Yasemin’in evliliklerinin gerçek olmadığını haber alır. Ve Yasemin’den hoşlanmaya başlar.

ÇATI KATI AŞK 3. BÖLÜM İZLE

 

Çatı Katı Aşk 3.Bölüm izle ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk Çatı Katı Aşk son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.