Çatı Katı Aşk 10. bölüm fragmanı! Çatı Katı Aşk 9. bölüm full tek parça izle!

Çatı Katı Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çatı Katı Aşk 9. bölüm izle bağlantısı 5 Eylül 2020 tarihinde full HD tek parça halinde Youtube’de.

Çatı Katı Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çatı Katı Aşk 9. bölüm izle bağlantısı 5 Eylül 2020 tarihinde full HD tek parça halinde Youtube’de.

Başrollerinde Furkan Andıç ile Ezgi Şenler’in oynadığı Çatı Katı Aşk dizisinin 9. bölümü 5 Eylül Cumartesi akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında. Peki, Çatı Katı Aşk dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

ÇATI KATI AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ

Asaf, gönderdiği bir zarfla herkesin hayatını alt üst eder. Zarfın içerisinden çıkan not ile fotoğraf, Ayşen ve Ateş’i iyice zor durumda bırakmaya yetmiştir. Asaf’ın tehdit dolu bu mesajları karşısında Ateş bir yere gitmez istemez ve kalıp savaşmaya karar verir. Ateş, sabahın bir saatinde ortadan kaybolunca bütün mahalle büyük bir merakla onu aramaya başlar.

Bir yandan Ateş her yerde didik didik aranırken Asaf’tan gelebilecek olan tehlikelere karşı çok dikkatli olunmalıdır. Ateş’in peşine kalan Ayşen’in başına gelmeyen kalmazken Demir ile Yasemin sonunda kendisine ulaşırlar.

Ve Ateş, yalıda bulunmuştur ve orada yaşamaya karar vermiştir. Demir ve Yasemin, onlar için bir sürpriz hazırlasa da esas tehlike Asaf bir anda kendisini gösterir.

ÇATI KATI AŞK 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇATI KATI AŞK DİZİSİ KONUSU

Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir. Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir…

Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesidir. Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?

Çatı Katı Aşk 10. bölüm fragmanı! Çatı Katı Aşk 9. bölüm full tek parça izle! ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk Çatı Katı Aşk 10. bölüm fragmanı Çatı Katı Aşk 9. bölüm Çatı Katı Aşk son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.