Yeşim Salkım

YEŞİM SALKIM KİMDİR?

1968 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Yeşim Salkım, Arnavut kökenli bir aileye mensup. Müzisyen Dursun Salkım'ın kızı olan Yeşim Salkım, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunudur.

Profesyonel müzik yaşamına 1994'te başlayan Yeşim Salkım, bu dönem çıkardığı albümlerle büyük beğeni toplayan Yeşim Salkım, 1996 yılında kamera karşısına geçerek oyunculuğa başladı. İlk oynadığı film, Eşkıya'da başrol karakteri Emel'i canlandırdı ve gösterdiği performansla büyük beğeni topladı.

Beş defa dünya evine giren Yeşim Salkım, 1989'da Mustafa İmre ile ilk evliliğini yaptı. Yeşim Salkım'ın bu evliliğinden 1990 yılında Gizem adını verdiği kızı dünyaya geldi. Mustafa İmre'den ayrıldıktan sonra bir dönemde iş adamı Hakan Uzan'la evli kalan Yeşim Salkım son olarak Hakan Eratik ile hayatını birleştirdi. Bu evlilikten 2011 yılında Ada adını verdikleri kızını dünyaya getirdi.

Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Yeşim Salkım'dan şehitlerle ilgili skandal paylaşım! Haddini aştı Yeşim Salkım'dan ortalığı karıştıracak aşk iddiası!
Şarkıcı Yeşim Salkım yeni partisini açıkladı Yeşil Salkım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere hakaret yağdırdı Deprem sonrası paylaşım yapmayınca Yeşil Salkım affetmemişti! Yeşim Salkım deprem paylaşımı yapmayan Tarkan'a sert çıkıştı '48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nden çekilen ünlüler Yeşim Salkım'dan çarpıcı Hakan Uzan itirafı: "Özgürlüğü ve nefes almayı hissettim" Yeşim Salkım'dan yıllar sonra gelen Hakan Uzan ve Kral TV itirafı Ünlü isimlerden Babalar Günü paylaşımları (19 Haziran 2022) Gülben Ergen'e hakaretten Nihat Doğan'a hapis, Yeşim Salkım'a para cezası Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e hakaret eden Yeşim Salkım'ın cezası belli oldu Yeşim Salkım kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Yeşim Salkım Kaç yaşında, nereli, evli mi? Yeşim Salkım eski eşi Hakan Uzan'la hiç görülmemiş fotoğrafını yayınladı Teyze acısıyla sarsılan Yeşim Salkım'dan yürek yakan paylaşım Yeşim Salkım'ın acı kaybı! Teyzesi Nermin Salkım tedavi gördüğü hastanede vefat etti Yeşim Salkım'dan şoke eden Aynur Aydın iddiası! 'Beraber olduğun evli adamın...' Sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamaları tepki çekti! Yeşim Salkım kendisini böyle savundu İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı anları milyonların önünde anlatacak Yeşim Salkım'dan ilk eşi ve kızı Gizem'in babası Mustafa İmre ile aşk paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Yeşim Salkım'a TGRT'den ödül gibi program Yeşim Salkım'ın kızı Gizem Salkım son haliyle ağızları açıkta bıraktı! Görenler annesi zannetti Nihat Doğan ve Yeşim Salkım'a Gülben Ergen'e hakaretten hapis istemi Yeşim Salkım'a hakaret eden Murat Övüç'ün cezası belli oldu Gülben Ergen'den Yeşim Salkım'a zeytin dalı... Acı gününde desteğini esirgemedi Yeşim Salkım da "haberci" oldu! Yeşim Salkım'ın hayatını kaybeden babası Dursun Salkım bugün son yolculuğuna uğurlanacak Sevenlerinden dua istemişti... Yeşim Salkım'ın acı günü Aşı karşıtı paylaşımlar yapmıştı! Babası korona olan Yeşim Salkım dua istedi!