İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı anları milyonların önünde anlatacak

Star TV'nin sevilen eğlence programı ‘İbo Show’, 35. yeni bölümüyle pazar günü ekrana gelecek. ‘İbo Show’’un bu haftaki konukları arasında; Seren Serengil, Yeşim Salkım, Bülent Serttaş ve Altay yer alıyor. Tatlıses, 2011'de İbo Show programının çekimlerine katıldıktan sonra uğradığı silahlı saldırının detaylarını ilk kez programda anlatacak.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, unutulmaz bir gece yaşanacak. ‘İbo Show’; canlı performansı ve iddialı sorularıyla Seren Serengil, sevilen şarkıları ve dobra açıklamalarıyla Yeşim Salkım, sempatik kişiliği ve güçlü yorumuyla Bülent Serttaş, dillerden düşmeyen aşk şarkılarıyla Altay ve özel danslarıyla Oryantal Didem’i konuk edecek.

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı anları milyonların önünde anlatacak

SEREN SERENGİL SORACAK, İBRAHİM TATLISES YANITLAYACAK

Seren Serengil, yıllar sonra İbo Show’a konuk oluyor. Canlı performansı ve iddialı sorularıyla İbrahim Tatlıses ve konuklarına soğuk terler döktürecek olan Seren Serengil İbo Show’a damgasını vuracak. Seren Serengil’in sorduğu “Hülya Avşar’a aşık mıydınız?” sorusuna da ilk kez cevap verecek olan İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamalarıyla çok şaşırtacak. Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses ile evlenmek istedi mi? Seren Serengil’in evinde çekilen film setinde neler yaşandı? Seren Serengil mazideki hatırlarını İbo Show’da anlatacak.

 
İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı anları milyonların önünde anlatacak - Resim : 2

BÜYÜK BULUŞMA! YEŞİM SALKIM VE SEREN SERENGİL İBO SHOW’DA

Dobra açıklamalarıyla yıllarca gündemden düşmeyen Yeşim Salkım ve Seren Serengil, İbo Show’un yeni bölümüne birlikte konuk oluyor. Yaptığı dobra açıklamalarla programa damga vuracak olan Yeşim Salkım, kendi ve ailesi hakkında yapılan haberler için son noktayı İbo Show’da koyacak.

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı anları milyonların önünde anlatacak - Resim : 3

BÜLENT SERTTAŞ VE ALTAY’DAN SÜRPRİZ RAP DÜETİ

Şarkılarıyla tüm stüdyoyu coşturan Bülent Serttaş’a Altay da eşlik edecek. Rap düeti yapan ikili, şarkı ve danslarıyla stüdyoda eğlenceli dakikalar yaşatacak. Bülent Serttaş, unutamadığı İbrahim Tatlıses anısını da İbo Show’da anlatacak.

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı anları milyonların önünde anlatacak - Resim : 4

BÜLENT SERTTAŞ VE ORYANTAL DİDEM ARASINDAKİ BUZLAR ERİYOR MU?

Geçtiğimiz yıl İbo Show’a katılan Bülent Serttaş’ın, Oryantal Didem çıktığında dansını izlememesi çok konuşulmuştu. Bülent Serttaş ve Didem bu olay hakkında ilk kez İbo Show’da açıklama yapacak.

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı anları milyonların önünde anlatacak - Resim : 5

ALTAY, YENİ ŞARKISI “SOL YANIM”I İLK KEZ İBO SHOW’DA SÖYLEYECEK

Aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi Altay, en sevilen şarkılarını İbo Show’da söyleyecek. Altay aynı zamanda, sevenlerinin merakla beklediği “Sol yanım” şarkısını da ilk kez İbo Show’da söyleyecek.

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı anları milyonların önünde anlatacak - Resim : 6

İBRAHİM TATLISES O GECEYİ İBO SHOW’DA ANLATACAK

İbrahim Tatlıses yaşadığı zor günlerin ardından çok özel açıklamalar yapacak. Saldırıya uğradığı o geceyi ve sonrasında yaşadığı tüm zorlukları milyonların önünde anlatacak.

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı anları milyonların önünde anlatacak - Resim : 7

İbrahim Tatlıses'in, program çekimleri sonrası İstanbul Maslak'taki Nurol Plaza'dan çıktığı sırada asistanı Buket Çakıcı ile şoförü Hakan Çalışkan'ın içinde bulunduğu arabaya 14 Mart 2021'de silahlı saldırı düzenlenmişti. İbrahim Tatlıses ve Buket Çalışkan’ın yaralandığı olayda, şoför Hakan Çalışkan yara almadan kurtulmuştu. Tatlıses, beş kişinin silahlı saldırısına uğramış ve uzun namlulu silahlarla başının sağ tarafından vurularak ağır yaralanmıştı.

İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı anları milyonların önünde anlatacak ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Yeşim Salkım Altay Bülent Serttaş Seren Serengil ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.