"İnanmıyorum dangalak sen inan cahil"

Şarkıcı Yeşim Salkım sosyal medya hesabından "anlayın artık dünyada salgın yok" dediği bir mesaj paylaştı. Destekleyen de oldu karşı çıkan da. Kısıtlamaların geri alınması çağrısında da bulunan Salkım, bir takipçisinin "seni kanaat önderi filanan sananlar vardır kesin" yazması üzerine ağzını bozdu. Salkım'ın "İnanmaya mecburmuyum dangalak, sen inan cahil" çıkışı büyük tepki çekti.

Dünya bir yılı aşkın bir süredir koronavirüs salgını ile boğuşuyor. Ülkelerin liderleri, iktidarı, muhalefeti, sağlık camiası başta olmak üzere tüm sektörler kısıtlama içinde salgını atlatmak için zorlu bir mücadele veriyor. Ancak bazı kişiler var ki, onca hastaya, 2 milyona yakın kişinin ölmüş olmasına aldırmıyor. Hatta aldırmamakla kalmıyor, bir de salgın yok diyebiliyor. 

Son olarak bu gruba Yeşim Salkım da katıldı. Koronavirüse inanmadığını söyleyen Yeşim Salkım, kişisel Twitter hesabından #YasaklarGeriAlınsın etiketi ile birlikte şu mejası paylaştı:

"Anlayın artık dünyada bir salgın yok. 1 yıldır sokağa çıkmayan, maske takan insanlar var nasıl oluyor da covid oluyorlar bir grip enfeksiyonuna Covid-19 dediler bağışıklık kuvvetlendirmek ve dikkatli sağlıklı bir yaşam herkes bunu geçirecek."

"İnanmıyorum dangalak sen inan cahil"

Bir takipçisinin hasta olanlar ve ölen kişileri hatırlatması üzerine iddiasını "1 yıldır koa hastası annem, akciğer kanseri teyzem ve felçli bir babam var maşallah olmadılar hasta hemde her türklü riskle sokağa çıkmamıza rağmen aşıları vuruldu üzerine ben bu oyunun içinde olmayacağım" sözleri ile sürdüren Salkım'a bi başka takipçisi şu sözlerle tepki gösterdi:

"Aferin devam aynen devam. Bir de seni fikir ve kanaat önderi sananlar vardır kesin. Yasakların adil olarak uygulanmadığı özellikle ülkemizde başka bir konu ama salgın yok bilmemne bütün dünya ayaktayken komik çıkışlar" 

Ancak Salkım'ın içinde hiçbir hakaret bulunmayan bu sözlere cevabı ise hakaret etmek oldu. Salkım şunları söyledi:

"inanmıyorum mecburmuyum dangalak sen inan cahil defol git sayfamdan sana ne hesapmı vericem sana"

İşte Yeşim Salkım ile takipçisi arasında yaşanan o diyalog...

 

"İnanmıyorum dangalak sen inan cahil" - Resim : 2

"İnanmıyorum dangalak sen inan cahil" ile ilgili etiketler Yeşim Salkım