Yeşim Salkım'dan şehitlerle ilgili skandal paylaşım! Haddini aştı

Irak'ın kuzeyinde teröristlerin hain saldırısı sonucu 12 askerimiz şehit oldu. Tüm Türkiye şehitlerine ağlarken Yeşim Salkım'dan şehitlerle ilgili skandal bir paylaşım geldi. Salkım'ın skandal paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Irak'ın kuzeyinde teröristlerin hain saldırısı sonucu 12 askerimiz şehit oldu. Tüm Türkiye şehitlerine ağlarken Yeşim Salkım'dan şehitlerle ilgili skandal bir paylaşım geldi.

Yeşim Salkım, skandal paylaşımında "Öyle zor tutuyorum ki kendimi karakol dediğiniz yerler derme çatma, çadır ne savunma var ne bir şey ellerine verdiğiniz silahları görünce insanın canı yanıyor. Terörist avlamaya giderken komutan ne hikmetse albay, yarbay savaş eğitimli tecrübeli askerler yok ve hikmetse bu evlatlar orada kurban gibi bırakılmış ve siz hiç biriniz sorgulamıyorsunuz koskoca ülkenin sınırı böyle mi korunur?" dedi.

Yeşim Salkım'dan şehitlerle ilgili skandal paylaşım! Haddini aştı

KULLANICILAR PAYLAŞIMA TEPKİ GÖSTERDİ!

Salkım'ın skandal paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Bir kişi Salkım'a "Sınır nasıl korunur Yeşim Hanım? Zengin bir kodamanın karısı olmayı becerip boğaz manzaralı yalılarda mı sınırlarımız korunur?" dedi.

Yeşim Salkım'dan şehitlerle ilgili skandal paylaşım! Haddini aştı - Resim : 2

Ünlü şarkıcı bu yorumu sinirlenerek "Ben 54 yaşındayım 25 sene önce boşandım bilmem sen önce annene sor istersen" dedi.

Takipçi ise bu yoruma da sessiz kalmadı ve "Ben senin yaptığın gibi senin annen üzerinden sana yürümeyeceğim" deyince Yeşim Salkım bu kullanıcıya "S.. git sayfamdan" diyerek tepki gösterdi.

Yeşim Salkım'ın skandal paylaşımına gelen tepkiler şu şekilde:

Yeşim Salkım'dan şehitlerle ilgili skandal paylaşım! Haddini aştı - Resim : 3

Yeşim Salkım'dan şehitlerle ilgili skandal paylaşım! Haddini aştı - Resim : 4

 

 

 

 

 

 

 

Yeşim Salkım'dan şehitlerle ilgili skandal paylaşım! Haddini aştı ile ilgili etiketler Yeşim Salkım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.