Yeşim Salkım'ın sivri dili başına bela oldu! Hapsi isteniyor

Magazin yorumcuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel, geçen yıl Ece Erken'in o dönem sevgilisi olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun aracına zarar verdiği görüntüleri ekrana taşımıştı. Sonrasında Yeşim Salkım'ın ilgili programa yönelik söylediği iddia edilen 'Müdire hanım kılıklı, yandaş', 'Hayatımda sizin kadar satılık insan tanımadım' sözleri başına bela oldu. Salkım'a hakaret suçundan ceza davası açıldı.

Yeşim Salkım'ın yaptığı açıklamalar başına bela oldu. Salkım'a ilk önce 100 bin liralık tazminat davası açıldı, ardından da Salkım savcılığa şikayet edildi. Soruşturma sonunda Salkım hakkında 'Hakaret' suçundan dava açıldı.

Geçen yıl programda Ece Erken'in, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evinin önüne giderek aracına zarar verdiği anlara dair görüntüler yer almıştı. ''Kocama dokunma etiketi açanlar. Neredesiniz? Niye konuşmuyorsunuz? Ne oldu?'' yorumunda bulunulmuştu. Programın ardından Salkım, sosyal medya hesabından bir video paylaşmıştı. Paylaşımından 'Müdire hanım kılıklı, yandaş', 'Hayatımda sizin kadar satılık insan tanımadım' ifadelerini kullanmıştı.

Salkım'ın açıklaması gündeme bomba gibi düşerken ünlü sunucular yasal haklarını kullanacaklarını söylemişti. Sunuculardan ilk olarak tazminat davası gelmişti. Sözlerin bedeli olarak 100 bin lira talep etmişlerdi. Ardından ikili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak Salkım hakkında şikayette bulundu.

Yeşim Salkım


3 AY 15 GÜNDEN 2 YIL 4 AYA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Savcılık tarafından başlatılan soruşturma sonunda iddianame düzenledi. Salkım'ın 'Hakaret' suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor. Dava asliye ceza mahkemesinde görülecek.

 

Yeşim Salkım'ın sivri dili başına bela oldu! Hapsi isteniyor ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Müge Dağıstanlı Ece Erken gülşen yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.