Murat Övünç'ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkacak

Murat Övünç Yeşim Salkım'a küfür edince konser anlaşmasından oldu. Övünç'ün yerine konsere Yeşim Salkım çıkacak.

Yeşim Salkım'a cinsiyetçi bir küfür eden Murat Övüç'e şok. Murat Övüç’ün konser anlaşması iptal edildi, yerine Yeşim Salkım sahne alacak. Palm Beach Lara adlı mekandaki konser tüm kadınlara ücretsiz olacak.

ÖZÜR ÜSTÜNE DİLEDİ

Yaşanan olaydan sonra özür üstüne özür dileyen Murat Övüç, çalıştığı şirketleri tehdit ederek konserlerini iptal ettirmeye çalışanlara da tepki göstermişti.

"BÜYÜK TERBİYESİZLİK YAPTIM"

Instagram hesabından video yayınlayan şarkıcıyı etiketleyen Övüç, "Suskunluğumu bozuyorum, artık konuşmanın vakti geldi. Öncelikle sayın Yeşim Salkım hanımefendi de çok özür diliyorum. Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti. Kendisinden çok özür diliyorum. Lütfen özrümü kabul eylesin" ifadesini kullanmıştı.

TEHDİT EDİYORLAR İDDİASI

Tepki çeken sözlerinin ardından bazı konserleri iptal olan Övüç, sözlerine şöyle devam etti: "Günlerdir çalıştığım iş yerlerini telefonlarla 'Murat Övüç'ü çıkarmayın, çıkarırsanız sıkıntı yaşarsınız' gibi bir sürü tehdit geliyor. Bunu da yapan 20 kişilik bir örgüt. Firmalarımı arayıp işlerimi iptal ediyorlar, etsinler hiç sıkıntı değil."

Murat Övünç'ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkacak ile ilgili etiketler Yeşim Salkım küfür Konser murat övünç sahne
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.