Yeşim Salkım eski eşi Hakan Uzan'la hiç görülmemiş fotoğrafını yayınladı

Bugüne kadar toplamda 5 evlilik yapan ve Mustafa İmre'den Gizem İmre, Hakan Eratik ile evliliğinden Ada adında bir kızı bulunan 53 yaşındaki şarkıcı Yeşim Salkım, Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu. Yeşim Salkım, 1998 - 2001 yılları arasında 2. evliliğini yaptığı ve 'Ben onun gözünde bir eşyaydım' dediği iş insanı Hakan Uzan ile daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan düğünden bir fotoğraf karesini takipçileriyle paylaştı.

Kariyer hayatı boyunca pek çok albüme imza atan, şimdilerde TGRT Haber’de yayınlanan 'Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa' programıyla izleyici karşısına çıkan 53 yaşındaki sanatçı Yeşim Salkım 687 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sürpriz bir paylaşıma imza attı. Yeşim Salkım, 1998 yılında hayatını birleştirdiği ve 2001 yılında boşandığı iş insanı Hakan Uzan'la düğünlerinde pasta keserken çekilen ve daha önce hiç görülmemiş karesini yayınladı.


Yeşim Salkım paylaşımına ise şu notu düştü:

''Yıllarca hiç bilmediğimiz konular üzerine konuşur dururuz oysa bir insanın hayatı çok engebeli olduğu kadar çok da güzel çiçekli yollardan da oluşur.Ben yaşadığım her güne şükrederim acılarım onların kardeşidir buyrun hiç bir yerde olmayan bir fotoğraf size ,ben 27 hakan 30 yaşında yer #ürdün sade bir gelinlik ve pasta bir kaç dost lütfen insanların Anılarını karalamadan önce neler yaşamış ve nasıl zerafetleriyle taşımış ve nasıl vazgeçmiş unutmayın hepimizin hayatı büyük bir roman ve içinde acısıyla tatlısıyla iyiki yaşadım dediği anlar var bu da öyle bir an bende yıllar sonra paylaşmak istedim yüzümde aynı gülümseme ve aynı hüzünle #iyiki #yaşadım #tbt Düğün şarkımızla #ShaniaTwain''

Yeşim Salkım eski eşi Hakan Uzan'la hiç görülmemiş fotoğrafını yayınladı


MUSTAFA İMRE İLE DE FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI...


Yeşim Salkım, geçtiğimiz Ocak ayında da bir diğer eski eşi olan kızı Gizem İmre'nin babası Mustafa İmre ile nikahtan karesini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı eski eşi Mustafa İmre ile olan karesine ''Ben hep yüreğimin sesini dinledim o nereye ben oraya #tbt #ilkaşk @gizem.salkm kızımın babası nikah günü #mustafaimre'' notunu düşmüştü.

Yeşim Salkım eski eşi Hakan Uzan'la hiç görülmemiş fotoğrafını yayınladı - Resim : 2


''HAKAN UZAN'IN GÖZÜNDE BİR EŞYAYDIM''

Yeşim Salkım, YouTube'da yayınlanan Gökhan Çınar'ın 'Katarsis' programına yaptığı açıklamada eski eşi Hakan Uzan ile ilgili şunları söylemişti: "Evlendiğim gün ‘Ben ne yaptım’ dedim. Ben onun gözünde bir eşyaydım. Evlenmiştik ve bitmişti. İhanet tanıdığım bir histi. Benim ailem de böyle yıkıldı. Kaç yaşınızda olursanız olun, eğer geçmişinizdeki yaralar kapanmamışsa çok derin izler bırakıyor. O yüzden ben de bunlardan ne kadar kaçtıysam hep yakalandım. Dedim ki bunun devamı gelecek ve burada bitecek."


YEŞİM SALKIM'IN EVLİLİKLERİ

Yeşim Salkım daha önce Hakan Eratik (2009 - 2015), İlker İnanoğlu (2006 - 2007), Arben İçli (2003 - 2005), Mustafa İmre (1988 - 1990) ile evlilik yapmıştı. Yeşim Salkım'ın Mustafa İmre ile evliliğinden Gizem adında, Hakan Eratik ile evliliğinden Ada adında iki kızı bulunuyor. Yeşim Salkım, Hakan Uzan'dan sonra 3 evlilik daha yaparken, Hakan Uzan ise hiç evlenmedi.

 Yeşim Salkım eski eşi Hakan Uzan'la hiç görülmemiş fotoğrafını yayınladı - Resim : 3

YEŞİM SALKIM'IN ALBÜMLERİ

Hiç Keyfim Yok (1994)
Ferman (1995)
Yoktan Geliyorum (1997)
Hep Böyle Kal (2000)
Vefa Borcu (2001)
Ayna (2005)
Bazen (2006)
Casablanca (2007)
Sen Nasılsan Öyleyim (2008)
7 (2009)
İstanbul'da Aşk (2010)
Bizim Şarkımız (2012)

Yeşim Salkım eski eşi Hakan Uzan'la hiç görülmemiş fotoğrafını yayınladı ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Sosyal Medya Instagram Hakan Uzan Mustafa İmre hakan eratik gizem imre ada eratik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.