Sevenlerinden dua istemişti... Yeşim Salkım'ın acı günü

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım'ın babası hayatını kaybetti. 53 yaşındaki ünlü sanatçı Yeşim Salkım kötü haberi "Sizin hiç babanız öldü mü?" şeklindeki paylaşımıyla sosyal medya hesabından duyurdu.

Yeşim Salkım'ın babası Dursun Salkım 20 gün önce koronavirüse yakalanmıştı. Babasının 3 doz aşı olduğunu belirten sanatçı, sosyal medya hesabından babası için dua istemişti. Salkım açıklamasında; "Babamız kovid ve aşılı. 15 gündür geçmedi dua edin olur mu" demişti... Twitter hesabından babasının sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, "Ciğerlerde tutulum var maalesef ama benim babam eski toprak yenecek biliyorum" ifadelerine yer vermişti.


Dursun Salkım'dan acı haber bugün geldi. Yeşim Salkım'ın babası Dursun Salkım hayatını kaybetti. Acı haberi ilk olarak Yeşim Salkım'ın kızı Gizem Salkım sosyal medya hesabından duyurarak "Canım dedemi kaybettik. Sen çok seviyorum. Mekanın cennet olsun. Artık daha güzel bi yerdesin." dedi.

Sevenlerinden dua istemişti... Yeşim Salkım'ın acı günü


''SİZİN HİÇ BABANIZ ÖLDÜ MÜ?''

Gizem Salkım, dedesi Dursun Salkım ile birlikte fotoğrafını paylaşarak acı haberi duyurdu. Sanatçı Yeşim Salkım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Sizin hiç babanız öldü mü? Cennette buluşalım." notuyla acı haberi verdi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yeşim Salkım (@_yesimsalkim)'in paylaştığı bir gönderi

Sevenlerinden dua istemişti... Yeşim Salkım'ın acı günü ile ilgili etiketler Yeşim Salkım gizem salkım Dursun Salkım
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.