Yeşim Salkım, Murat Övüç’ün kendisine ettiği küfürü cezasız bırakmayacak

Sosyal meyda fenomeni Murat Övüç sahneden şarkıcı Yeşim Salkım'a açıkça cinsiyetçi küfür etti. Murat Övüç'ün videosunu paylaşan Yeşim Salkım "Keşke o ağzından çıkanı duysan. Bu ülke çok gördü senin gibileri, yok oldular" ifadeleriyle tepki gösterdi. Murat Övüç'ün Yeşim Salkım hakkındaki çirkin ifadeleri sosyal medyada da tepki topladı. Salkım, daha sonra yaptığı paylaşımla kendisine küfür eden Övüç ile mahkemede hesaplaşacağını açıkladı.

İnstagram hesabından paylaştığı videolarda kadınlar başta olmak üzere sık sık cinsiyetçi hakaretler ve küfürler eden Murat Övüç, bu kez daha önce de polemik yaşadığı şarkıcı Yeşim Salkım'ı hedef aldı.

SAHNEDE YEŞİM SALKIM'A KÜFÜR ETTİ

Murat Övüç, sahnede şarkı söylemeden önce yaptığı konuşmada, "Bir tane şarkıcı var o... Beni kadın düşmanı ilan etmiş. Bütün mağdur kadınların yanındayım. Seni o..." diyerek açıkça Yeşim Salkım'a küfür etti.

Aynı küfrü art arda kullanan Övüç'e Yeşim Salkım'dan tepki geldi. Övünç, Salkım'a küfrederken orada bulunan dinleyicilerin gülmesi ise tepkilere neden oldu.

Öte yandan, Murat Övüç'ün Yeşim Salkım'a küfrettiği görüntüler Twitter'da gündem oldu.

Yeşim Salkım, Murat Övüç’ün kendisine ettiği küfürü cezasız bırakmayacak

YEŞİM SALKIM: KEŞKE AĞZINDAN ÇIKANI DUYSAN

Murat Övüç'ün kendisine küfür ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Salkım, "Yorum sizin... 'Nerede mağdur kadın var, ben yanındayım' diyen bu zavallı sizlere emanet. Ben çok şükür hiç o ağzına aldığı küfürle anılmadım. Şimdi Murat Övüç keşke o ağzından çıkanı duysan. Unutma kontrolsüz güç güç değildir. Bu ülke çok gördü. Senin gibileri yok oldular; yazık sana" dedi.

Yeşim Salkım, Murat Övüç’ün kendisine ettiği küfürü cezasız bırakmayacak - Resim : 2

MAHKEMEYE VERDİ

Yeşim Salkım, bu yaşananların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve Övüç hakkında kendisine ettiği küfür nedeniyle dava açacağını duyurdu.

YEŞİM SALKIM VE MURAT ÖVÜÇ ARASINDA NE OLMUŞTU?

Murat Övüç'ün Pınar Gültekin cinayeti sonrası ortaya çıkan videosunda kadınlar hakkında, "Ne olacak bu kadınlar? Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular. Tutun dilinizi. Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda. Bizim kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfür ediyorlar, gaza getiriyorlar. Ee erkekler de…" sözlerine Yeşim Salkım'dan tepki gelmişti.

Salkım, Övünç'e bu sözlerine "Eğer haddini aşıp da bize kadınlığı öğretmeye kalkarsan seni o takip eden ve arkanda olduğunu zannettiğin kadınlar da kurtaramaz. Sen ve senin gibiler bu ülke de kadının yerini konumlandıracak en son insanlarsınız. 'Kadın erkeğin bir adım gerisindedir' gibi kullandığın basiretsiz ve çirkin sözlerin yüzünden ve sen ve senin gibi malesef toplumu yanlış yönlendirenler yüzünden bugün bir genç bir kadın daha varilden ceset torbasına kondu. Haddinizi bilin" ifadeleriyle eleştirmişti.

Yeşim Salkım, Murat Övüç’ün kendisine ettiği küfürü cezasız bırakmayacak ile ilgili etiketler Yeşim Salkım murat övüç
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.