Watford

WATFORD HAKKINDA BİLGİ

Watford FC 1881 yılında İngiltere'nin Watford kentinde kurulmuş bir futbol kulübüdür. 2015 yılında Barclays Premier League' de yükselmiş ve halen bu ligde mücadele edmektedir. Maçlarını 17,477 kişilik Vicarage Road stadymunda oynamaktadır. En büyük rakibi Luton Town FC'dir.

Valerien Ismael İngiliz takımına imzayı attı!
Fenerbahçe'ye William Troost-Ekong'dan kötü haber! Premier Lig ekibi teklifi reddetti Fenerbahçe'nin yeni transferi Tiago Çukur İstanbul'a geldi
Tiago Çukur Fenerbahçe'de! Bu akşam İstanbul'a geliyor... Fenerbahçe, Watford'dan ayrılan Joshua King'in menajeriyle İstanbul'da görüştü Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli futbolcuyu Shota Arveladze'nin hocası olduğu Hull City'ye transfer ediyor Evinde kedi tekmeleyen Zouma'ya soruşturma açıldı Premier League'de tutunamadı, döndü Beşiktaş'ta ayrılık... Vida'nın yeni takımı Watford olabilir... West Ham United'dan kulüp rekoru... Premier Lig 'devam' kararı aldı ama 2 maç daha ertelendi Tottenham Hotspur'dan yine aynı tarife... Ozan Tufan'ın yeni takımı belli oldu: Fenerbahçe resmen açıkladı Ozan Tufan'ın bonservisine 7,5 milyon Euro Rıdvan Dilmen: Ozan Tufan, Watford'la görüşüyor Trabzonspor'un eski yıldızı Premier Lig'de Robinho geldiyse Deeney de gelir Norwich City'den sonra Watford da başardı Premier Lig ekibinde koronavirüs depremi Solskjaer'den Pogba'ya büyük övgü! Liverpool Watford'ı Salah'la yıktı! Watford'dan 1 puanı zor kurtardılar! Muslera'ya İngiliz ekipten çağrı! Josef De Souza'ya 12 milyon euro teklif! Okaka'dan Galatasaray açıklaması! Galatasaray'a gelmedi, kadro dışı kaldı! Galatasaray'da belge krizi! Federasyon maçtaki o görüntülere ceza verecek! Genç yıldızın escort macerası karakolda... Manchester City'den gol yağmuru!