Martin Linnes, eski kulübü Molde ile sözleşme imzaladı

29 yaşındaki Norveçli oyuncu Martin Linnes, eski takımı Molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'da geçirdiği 4,5 yılda 146 maçta forma giyen savunma oyuncusunun sözleşmesi yenilenmemişti. Linnes, Sarı-Kırmızılı forma altında 5 gol ve 17 asiste imza attı.

2015-2016 sezonunun devre arasında Galatasaray'a 2 milyon Euro karşılığında transfer olan Martin Linnes, eski kulübü Molde ile sözleşme imzaladı.

4,5 yıl boyunca Sarı-Kırmızılı formayı giyen Norveçli oyuncunun sezon sonu sona eren sözleşmesi uzatılmamıştı.

Galatasaray kariyeri boyunca görev aldığı maçlardaki istikrarıyla takdir toplayan Linnes, düzenli bir 11 oyuncusu olmasa da her dönem şans bulmayı başarmıştı.

146 MAÇTA FORMA GİYDİ

Sarı-Kırmızılı forma altında 146 maçta gorma giyen ve 5 gol 17 asistlik peformans sergileyen 29 yaşındaki oyuncu, Norveç Milli Takımı formasını da 29 kez giyerken 1 gole imza attı.

Molde, Linnes transferini yayımladığı video ile duyurdu.

AMRABAT KOMŞU'YA TRANSFER OLDU

Bir dönem Türkiye'de Kayserispor ve Galatasaray formalarını da giyen Faslı oyuncu Nordin Amrabat da Yunanistan ekiplerinden AEK Atina'ya transfer oldu. 2012 yılında 8,60 milyon Euro karşılığı Kayserispor'dan transfer edilen Amrabat, bonservis ücreti nedeniyle sıkça eleştirilmişti.

Galatasaray sonrası Malaga ve Watford gibi kulüplerde de forma giyen 34 yaşındaki oyuncu, son olarak Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nasr'da forma giymişti.

Martin Linnes, eski kulübü Molde ile sözleşme imzaladı

Martin Linnes, eski kulübü Molde ile sözleşme imzaladı ile ilgili etiketler Galatasaray Martin Linnes Molde Nordin Amrabat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.