Bielsa Fenerbahçe'ye dönüş yaptı! Ali Koç'tan istediği rakam belli oldu

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı tam gaz devam ediyor... Ali Koç'un listesinde yer alan isimlerden biri olan Marcelo Bielsa'nın sarı-lacivertli ekipten istediği rakam belli oldu. Arjantinli teknik direktörün Fenerbahçe'den 2 yıllık sözleşme ve senelik 5.5 milyon euro maaş istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışında son gelişme! Ali Koç'un takımın başına getirmek istediği Marcelo Bielsa'dan cevap geldi.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nun devam etmeyeceğini açıklayan Ali Koç, yeni isimler için harekete geçmişti. Listede yer alan isimlerden biri olan Marcelo Bielsa'dan cevap geldi. Sabah'ın haberine göre; Arjantinli teknik direktörün sarı-lacivertli ekipten 2 yıllık sözleşme ve senelik 5.5 milyon euro maaş istediği öğrenildi. Marcelo Bielsa'nın yanı sıra Ali Koç'un diğer adayı olan Marco Silva'nın da kulüpten istediği rakam belli oldu. Portekizli teknik direktör,  yıllık 3 milyon euro ve 2 artı 1 senelik sözleşme istiyor. İki teknik direktörden gelen cevaplar sonrası Fenerbahçe'nin kararı bekleniyor.

BİELSA'DAN 'PREMİER LİG YILIN MENAJERİ' ÖDÜLÜ

Bielsa, Championship'ten Premier Lig'e çıkardığı Leeds ile sezonu 9. sırada tamamladı. Arjantinli, bu başarısıyla büyük takdir toplarken, BBC'nin yaptığı ankette İngiltere'de 'Premier Lig Yılın Menajeri' ödülünü kazandı. Ön plana çıkan diğer isim olan Marco Silva da, Everton öncesinde Yunanistan'da Olympiakos, İngiltere'de Hull City ve Watford takımlarında görev yaptı

 

Bielsa Fenerbahçe'ye dönüş yaptı! Ali Koç'tan istediği rakam belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç teknik direktör Marcelo Bielsa Marco Silva
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.