Gaziantep, Joao Figueiredo sonrası Kazak orta saha Merkel'i de kadrosuna kattı

Sezona Fatih Karagümrük karşısında alınan mağlubiyetle başlayan Gaziantep Futbol Kulübü, transferde gaza bastı. Brezilyalı forvet Joao Figueiredo'yu kadrosuna kattığını dün açıklayan Erol Bulut'un ekibi, Kazak orta saha Alexander Merkel'i de kadrosuna kattı. 29 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Yeni sezona Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde başlayan ve Süper Lig'in ilk haftasında Fatih Karagümrük'e ilk devrenin sonunda 10 kişi kaldığı maçta 3-2 mağlup olan Gaziantep, transfere hız verdi.

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan takımlarından Al-Faisaly Harmah’ta forma giyen Kazak orta saha oyuncusu Alexander Merkel ile 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Gaziantep Futbol Kulübümüz, orta saha oyuncusu Alexander Merkel ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Alexander Merkel, kendisini bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllığına kulübümüze bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza attı. Alexander Merkel’e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz." denildi.

29 yaşındaki oyuncu, kariyeri boyunca Milan, Watford, Udinese gibi kulüplerde forma giydi.

Gaziantep, Joao Figueiredo sonrası Kazak orta saha Merkel'i de kadrosuna kattı

JOAO FİGUEİREDO TRANSFERİ DE AÇIKLANDI

Gaziantep, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden El Wasl'da forma giyen Brezilyalı forvet Joao Figueiredo transferini de dün yaptığı açıklama ile duyurmuştu. Yapılan açıklamada, satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadroya katılan oyuncu için "Joao Figueiredo'ya kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanılmıştı.

 

 

Gaziantep, Joao Figueiredo sonrası Kazak orta saha Merkel'i de kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Erol Bulut Alexander Merkel Gaziantep Futbol Kulübü Joao Figueiredo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.