Crystal Palace deplasmanda Manchester City'yi mağlup ederek haftanın sürprizini yaptı

Sezon başında "küme düşer" yorumları yapılan Crystal Palace, deplasmanda Manchester City'yi 0-2 mağlup ederek Premier League'de 10. haftanın sürprizine imza attı. Londra ekibinin kiralık yıldızı Conor Gallagher oynadığı futbol ve attığı golle yine adından söz ettirmeye devam ediyor...

Premier League'in 10. haftasında Manchester City'ye konuk olan Crystal Palace, haftanın sürprizine imza attı. Londra ekibi, son şampiyonu kendi seyircisi önünde 0-2 mağlup ederek rakibinin 8 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Pep Guardiola'nın takımı bu sezon ilk iç saha mağlubiyetini yaşadı.

Sezona kadrosunda büyük değişimlerlerle başlayan ve takımın başına Patrick Vieira'yı getiren Palace, son dört maçtır berabere kalıyordu. Brighton ve Arsenal maçlarında uzatmanın son anlarında yediği gollerle 3 puan sevinci kursağında kalan Vieria'nın takımı bu kez görkemli bir galibiyete imza attı.

CONOR GALLAGHER'İN YÜKSELİŞİ

6. dakikada yıldız forveti Wilfried Zaha ile öne geçen Palace, 88'de Conor Gallagher'la skoru belirledi: 0-2. Bu yaz Chelsea'den kiralanan 21 yaşındaki İngiliz orta saha oynadığı futbolla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Manchester City'nin Fransız stoperi Aymeric Laporte 45+2'de gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Haftanın sürprizine imza atan Crystal Palace bu galibiyetle puanını 12 yaptı, City ise 20 puanda kaldı.

Crystal Palace deplasmanda Manchester City'yi mağlup ederek haftanın sürprizini yaptı

 

Crystal Palace deplasmanda Manchester City'yi mağlup ederek haftanın sürprizini yaptı ile ilgili etiketler Manchester City crystal palace premier league Patrick Vieira Conor Gallagher
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.