Premier Lig 'devam' kararı aldı ama 2 maç daha ertelendi

Premier Lig'de koronavirüs vakalarının artması ligin kaderinin ciddi şekilde sorgulanmasına neden oluyor. Lig yetkilileri, kulüplerle yaptığı toplantı sonrası devam kararı alırken 2 maç daha iptal oldu.

Premier Lig'de artan vakalar nedeniyle maçların iptali devam ediyor. Son olarak 'Boxing Day' takviminde oynanması beklenen Leeds United-Liverpool ve Watford-West Ham United maçları ertelendi. Premier Lig yönetimi Watford ve Leeds United takımlarının kadrolarında yeterli sayıda sağlıklı oyuncu bulunmaması nedeniyle maçların ertelendiğini duyurdu.

Premier Lig kurallarına göre 14 kişilik kadroya sahip takımlar maça çıkabiliyor.

PREMİER LİG YÖNETİMİ 'DEVAM' KARARI ALDI

İngiltere'de artan vaka sayıları Premier Lig'de de yaşanıyor. Çok sayıda takımda vakalar çıkarken bazı takımlar maça çıkabilecek oyuncu bulmakta zorlanıyor. Premier Lig'de takımların da katılımıyla düzenlenen toplantıda ligin devamı yönünde karar çıktı. Ancak üst üste iptal edilen maçlar bu kararın ne kadar uygulanabilir olduğunun sorgulanmasına neden oluyor.

Everton'da çıkan koronavirüs vakalarına rağmen pazar günü Burnley'ye karşı yapılması planlanan maçın ertelenmesini isterken, karşılaşmanın oynanması bekleniyor. Everton Teknik Direktörü Rafa Benitez, karara isyan ederken kadroyu oluşturmak için kara kara düşünüyor. Benitez, kararın değişmesini umut ediyor. Everton dışındaki birçok takım artan vakalar nedeniyle ortaya çıkan eşitsizlikten yakınıyor.

Premier Lig 'devam' kararı aldı ama 2 maç daha ertelendi ile ilgili etiketler Premier Lig Liverpool Watford West Ham United leeds united erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.