Ozan Tufan'ın yeni takımı belli oldu: Fenerbahçe resmen açıkladı

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Ozan Tufan'ın yeni adresi belli oldu. Deneyimli orta saha oyuncusunun Premier Lig ekiplerinden Watford'a transferi resmen açıklandı. Ozan Tufan, sezon sonuna kadar İngiliz ekibine kiralandı.

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın Premier Lig ekiplerinden Watford'a satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını resmen açıkladı.

Sarı lacivertlilerden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Fenerbahçemizin formasını 2015 yılından itibaren başarıyla taşıyan futbolcumuz Ozan Tufan, İngiltere Premier Lig Takımlarından Watford'a satın alma opsiyonlu olarak kiralanmıştır.

Çok genç yaşta formamızı giyen ve çubuklunun başarısı için ter döken oyuncumuza bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ediyor ve ülkemizi başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyoruz.

Yolun açık olsun Ozan Tufan."

Ozan Tufan'ın yeni takımı belli oldu: Fenerbahçe resmen açıkladı

OZAN TUFAN'DAN VEDA MESAJI

Sarı-Lacivetliler'in açıklamasının ardından Ozan Tufan da sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı. 

26 yaşındaki oyuncu "Büyük Fenerbahçe ailesine sevgilerimle" başlığıyla yaptığı paylaşımda "Bu armanın ağırlığını, çubukluyu 2015'te sırtıma geçirdiğimde anladım. Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler... Kolay mıydı onların girdiği kalplerde bir yer bulmak? Belki de bu yüzden ne olursa olsun bu arma için mücadele etmekten hiç vazgeçmedim. 19 yaşında bir genç olarak geldiğim Kadıköy'e ayak bastığım ilk andan bugüne kadar hep en iyisini vermek için çalıştım. Bazen hep birlikte üzüldük, bazen milyonlarca yan yana Fenerbahçe'nin adını haykırdık. Ancak artık veda etme zamanı geldi. Elimde şampiyonluk kupasıyla tribünlere koşamamış olmanın getirdiği hüzünle ayrılıyorum bugün evimden." ifadelerini kullandı.

"SONSUZA KADAR FENERBAHÇE"

Sözlerinin devamında Fenerbahçe camiasına teşekkür eden milli oyuncu, "Fenerbahçe armasının gölgesinde geçirdiğim 6 sene boyunca yaşattığınız tarifi mümkün olmayan hatıralar için hepinize kalbimin en derin yerinden teşekkür etmek istiyorum. Umarım kalplerinizde benim için açtığınız yere, ülkemden binlerce kilometre uzaktayken bile layık olabilirim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Her gün olduğu gibi bugün de en yüksek sesle! Sonsuza kadar Fenerbahçe!" derken, mesajını "Evladınız Ozan." ifadesiyle sonlandırdı.

 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI

İngiliz kulübü de transferinin resmen açıklanmasının ardından Ozan Tufan'la ilgili paylaşımlarda bulundu.

"DÜNYANIN EN İYİ LİGİNDE BİR ŞEYLER YAPALIM"

Ozan Tufan da Watford'un yaptığı bir paylaşımı alıntılayarak "Gidip dünyanın en iyi liginde bir şeyler yapalım" ifadesini kullandı.

Ozan Tufan'ın yeni takımı belli oldu: Fenerbahçe resmen açıkladı ile ilgili etiketler Ozan Tufan Fenerbahçe Watford Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.