Arzu Sabancı

Ardından 2000 senesinde Arcadia Group bünyesinde tanınmış altı markayı Türkiye Perakende sektörüne kazandıran Giysa ile çalışmalarını sürdürmüştür.

2004’te ise kendi şirketini kurmuş, bir çok seçkin moda markasını moda severlere sunmuştur. Markasını 2008 yılında İtalyan PINKO Marka bünyesine dahil etmiş 2015 İlkbahar – Yaz PINKO koleksiyonu için sınırlı sayıda kapsül koleksiyon hazırlamıştır.

Modanın yanı sıra Mikader ve Epos7 derneklerinin kurucusu olan Arzu Sabancı sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekler ilede adından sıkça söz ettirmektedir.

1986 yılında Ömer Sabancı ile evlenmiş ve bu evliliğinden Hacı Sabancı, Hakan Sabancı ve Kerim Sabancı isimlerinde üç oğlu vardır.

Arzu Sabancı'nın ırkçı paylaşımı tepki çekti
Arzu Sabancı, Hande Erçel'i değil Serenay Sarıkaya'yı seçti! Hande Erçel & Hakan Sabancı aşkına Arzu Sabancı'dan onay çıktı
Arzu Sabancı oğlu Hacı Sabancı'nın 'düğün davetlileri' listesinden Şeyma Subaşı'nın adını sildi Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı, Çırağan Sarayı’nda düğün yaptı: Davetliler şıklık yarışına girdi Arzu Sabancı'nın balık ekmek paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! Boğaz'daki yalısından 'donduk' şeklinde paylaşım yapan Gülşen Bubikoğlu dalga konusu oldu Nikah masasına oturan Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın düğün tarihi belli oldu Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı evlendi! Sosyetik güzelin giydiği gelinlik fiyatıyla dudak uçuklattı Mülteci tartışmalarına Arzu Sabancı da katıldı: Ülkemde mülteci istemiyorum "Beni hamile bırakıp duygularımla oynadın, seni sakat bırakacağım!" Nazlı Kayı geliyor, Hakan Sabancı gidiyor! Yardımına annesi yetişti! Nazlı Kayı'nın düğün heyecanı! Hacı Sabancı ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor İşte cemiyet hayatının en sosyetik kadınları! Arzu Sabancı'ya büyük şok! Çocukları çağrısını dinlemedi Boğaz manzaralı evinden 'Evde Kal' çağrısı yapan Arzu Sabancı'dan açıklama Arzu Sabancı'dan boğaz manzaralı evinden 'Evde Kal' çağrısı 'Mutlu yılların olsun Nazlıcığım' Modada Sabancı imzası... Güzel haberi Arzu Sabancı duyurdu! Sabancı'nın arşiv yolculuğu... Dijital ortamda moda etkinliği... Yeşilay Dergisi'nin bu ayki kapak tasarımı Arzu Sabancı'dan Nazlı Kayı, aile fotoğrafına giremedi! Arzu Sabancı baş tacını buldu! Özge Ulusoy, Hacı Sabancı konusundaki... Hacı Sabancı suskunluğunu bozdu: "Özge için... Arzu Sabancı'ya Instagram şoku! Yanlışlıkla...