Aşkları belgelendi! İşte Hakan Sabancı ile Hande Erçel birlikteliğinden ilk kare

Hande Erçel - Hakan Sabancı aşkı belgelendi. Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Hande Erçel ile Hakan Sabancı, Paris tatili dönüşü ilk kez birlikte görüntülendi. Güzel oyuncu yeni ilişkisini doğrulayarak ''Her şey çok güzel'' yorumunda bulundu.

Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı'nın 32 yaşındaki oğulları, sosyetik iş insanı Hakan Sabancı kalbini kendisinden 3 yaş küçük olan güzel oyuncu Hande Erçel'e kaptırdı.

Üç yıl aşk yaşadığı Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra Kerem Bürsin'le sevgili olan Hande Erçel'in adı Kaan Yıldırım'la anılmıştı. Genç oyuncu aradığı mutluluğu Hakan Sabancı'da buldu.

PARİS TATİLİNDEN DÖNERKEN GÖRÜNTÜLENDİLER


Bir süredir adı aşk dedikodularına karışan çift ilk kez birlikte görüntülendi. Daha önce Hadise, Merve Boluğur, Şeyma Subaşı gibi isimlerle birliktelik yaşayan genç iş adamı Hakan Sabancı ile Hande Erçel, çıktıkları Paris tatilinden dönerken havalimanında objektiflere yakalandı.

Aşkları belgelendi! İşte Hakan Sabancı ile Hande Erçel birlikteliğinden ilk kare

İLİŞKİLERİNİ DOĞRULADILAR

İlk kez birlikte kamera karşısına geçen ikili, ilişkileri hakkında konuştu. Gazete Magazin'de yer alan haber göre, görüntülenen ikiliden Hande Erçel, "Tatilimiz güzel geçti, her şey çok güzel. Size de teşekkür ederiz" dedi. dedi. Sosyetik çapkın Hakan Sabancı ise yeni ilişkisi için "Ciddi bir ilişki" yorumunu yaptı.


Ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Hakan Sabancı ile çıkan aşk iddiasını "Beni hayal dünyanıza çekmeyin, hayatımda kimse yok" diyerek yalanlamıştı. Daha önce arkadaş gruplarıyla eğlenirken görüntülenen ikilinin aşkı baş başa tatile gitmeleriyle belgelenmiş olmuştu.

Aşkları belgelendi! İşte Hakan Sabancı ile Hande Erçel birlikteliğinden ilk kare ile ilgili etiketler Hande Erçel Hakan Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.