Hande Erçel & Hakan Sabancı aşkına Arzu Sabancı'dan onay çıktı

Sosyetik iş insanı Hakan Sabancı ile güzel oyuncu Hande Erçel'in adı geçtiğimiz aylarda aşk dedikodularına karışmıştı. İkilinin 11 Kasım günü Emirgan'daki bir mekanda birlikte eğlendikleri iddia edilmişti. Hande Erçel ile Hakan Sabancı ilk kez birlikte görüntülendi. Aşkları belgelenen Hande Erçel'in sevgilisi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı ile tanıştığı da öğrenildi.

Daha önce birkaç kez görüşen Hande Erçel ile Hakan Sabancı, iki ay önce yarım kalan aşklarında devam kararı aldı. Çiftin 11 Kasım Cuma akşamı Emirgan'daki bir mekanda eğlendiği ortaya çıktı. Aşk iddialarının ardından Hande Erçel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak ''Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin'' ifadelerini kullandı.

Hande Erçel & Hakan Sabancı aşkına Arzu Sabancı'dan onay çıktı


Murat Dalkılıç ile üç yıllık ilişkisini 2020 yazında noktalayan Hande Erçel, ayrılığın ardından Hakan Sabancı ile birkaç kez görüştü. Ancak bu yakınlaşma, ciddi bir ilişkiye dönüşmedi. Güzel oyuncu da ardından Kerem Bürsin ile birlikte oldu. Hande Erçel'in Kaan Yıldırım'la kısa süreli ilişkisinin de bitmesinden sonra meydana hızlı çapkın Hacı Sabancı çıktı. Yakalanmamak için popüler mekanlara gitmeyen ve Sabancı'nın Boğaz'daki evinde görüşen çift sonunda kameralara birlikte yakalandı.


HAKAN SABANCI'NIN KORUMLARI DEVREYE GİRDİ

Sabancı, ortak tanıdıkları aracılığıyla güzel oyuncuyla aynı mekanda bir araya gelmeyi başardı ve yarım kalan aşk, yeniden başladı. Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın ilişkilerini nasıl gizlemeyi başardığı da belli oldu. Sabancı, güzel oyuncuyu Bebek'te demirli teknesiyle aldırıp Emirgan'daki evine getirtti. İkili, mekanlardan çıkarken de devreye Sabancı'nın korumaları girip çifte kalkan oldu.


ANNEDEN ONAY ÇIKTI

Bu ilişkiyle ilgili bir diğer bomba detay ise anne Arzu Sabancı'nın Hande Erçel ile tanışması. Dedikodulara göre; Arzu Hanım ile güzel oyuncu, geçtiğimiz ay Hakan Sabancı'nın Emirgan'da bulunan evinde bir araya gelip sohbet etti. Böylece Arzu Sabancı, oğlunun bu ilişkisine onay verdiğini de göstermiş oldu.

hakan sabancı - hande erçel

Takvim Saklambaç'tan Ufuk Özcan'ın haberine göre; Önceki gün ilk kez Sabancı ile aynı kareye giren Hande Erçel'in Sabancı'nın arkadaş grubuyla da kaynaştığı ortaya çıktı.

Hakan Sabancı'nın kabarık aşk listesinde şu anda evli olan birçok sosyetik güzel, Hadise, Merve Boluğur, Şeyma Subaşı ve sayısız yabancı manken yer alıyor.

 

Hande Erçel & Hakan Sabancı aşkına Arzu Sabancı'dan onay çıktı ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Hande Erçel Arzu Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.