Babasını kaybeden Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım

Geçtiğimiz yıl 9 yaşındaki oğlu Pars'ı kanser nedeniyle kaybeden Ebru Şallı'nın dün de babası Şükrü Şallı 64 yaşında kanser nedeniyle vefat etti. Babasını gözyaşları içinde Bodrum'da son yolculuğuna uğurlayan ünlü manken Instagram hesabından babasıyla çekilmiş karelerini paylaştı. Şallı'nın fotoğrafın altına düştüğü not görenleri duygulandırdı.

16 Nisan 2020'de Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars'ı 9 yaşında lenfoma kanseri nedeniyle kaybeden 44 yaşındaki eski manken, pilates eğitmeni ve sunucu Ebru Şallı dün de akciğer kanseri nedeniyle babasını kaybetti.


Önceki gece evinden uyurken bir anda fenalaşan 64 yaşındaki Şükrü Şallı, uykusunda vefat etti. Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele veren Şallı dün Mumculardaki Yeniköy Mezarlığın'da son yolcuğuna uğurlandı.

Babasının acısıyla yıkılan Ebru Şallı, Instagram hesabından babasıyla birlikte çekilen fotoğraf karelerini paylaşarak Şükrü Şallı'ya veda etti. Şallı paylaşımına duygusal bir not düştü: 'Canım babam, Poncigim seni en güzel yere aldı biliyorum'

Ebru Şallı'nın babasıyla birlikte paylaştığı fotoğraf karelerine, Arzu Sabancı, Ebru Akel, Aslı Şen, İpek Açar, Demet Şener, Tan Sağtürk, Selin Ciğerci, Seren Serengil, Cengiz Abazoğlu, Defne Samyeli gibi ünlü isimlerin aralarında bulunduğu çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı. İşte Ebru Şallı'nın babasıyla olan paylaşımları...

Babasını kaybeden Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım

Babasını kaybeden Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım

Babasını kaybeden Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım

Babasını kaybeden Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım ile ilgili etiketler Ebru Şallı Şükrü Şallı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.