Hakan Sabancı ile Hande Erçel'in gizlice buluştukları yer ifşa oldu

Arzu Sabancı ve Ömer Sabancı çiftinin 31 yaşındaki oğulları Hakan Sabancı'nın adı oyuncu Hande Erçel ile aşk dedikodularına karışmıştı. Hakan Sabancı ile sevgili olduğu iddialarını ''Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin'' şeklindeki bir açıklama ile yalanlayan Hande Erçel'in, genç iş adamının Boğaz'daki evinde gizlice buluştuğu ortaya çıktı.

Eski sevgilisi Kerem Bürsin'le yeniden barıştığı iddia edilen 29 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel'in adı sosyetik iş adamı Hakan Sabancı'yla aşk dedikodularına karışmıştı. 11 Kasım Cuma akşamı Emirgan'daki bir mekanda eğlenen ikilinin eğlencesine daha sonra ise Sabancı'nın Emirgan'da bulunan Boğaz manzaralı yalısında devam ettiği öne sürülmüştü.

HANDE ERÇEL 'AŞK' İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Hande Erçel o dönem Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddiasını Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile yalanlamıştı: ''Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin''

İKİ AYLIK AŞK TAM GAZ DEVAM!

Hakan Sabancı'yla aşk yaşadığını yalanlayan Hande Erçel'in ilişkisinin devam ettiği ortaya çıktı. Çiçeği burnunda çiftin gizli gizli buluştuğu yer de ifşa oldu. Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Güzel oyuncu uğruna çapkınlığa da son veren sosyetik iş adamı, her akşam vakit geçirdiği mekanlara veda etti.

BOĞAZ'DAKİ YALIDA BULUŞUYORLAR

Ellerinden geldiğince yakalanmamak için popüler mekanlardan uzak duran Hande Erçel ile Hakan Sabancı, Sabancı'nın Boğaz'daki evinde yada Anadolu yakasındaki mekanlarda takılıyor.

Hakan Sabancı ile Hande Erçel'in gizlice buluştukları yer ifşa oldu ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.