Makyajsız yakalanan Nazlı Kayı'nın yüzünü görenler şaştı kaldı

Hacı Sabancı ile 2021 yılının Ekim ayında nikah masasına oturan sosyetik güzel Nazlı Sabancı'nın yüzündeki sivilceler görenleri şaşırttı. Instagram'da paylaşım başına 100 bin TL alan ve cilt bakım kremlerinin reklamını yapan Nazlı Kayı'nın makyajsız hali için 'Galiba o ürünleri sen kullanmıyorsun' yorumları yapıldı.

Ömer ve Arzu Sabancı'nın 34 yaşındaki oğulları Hacı Sabancı'nın sosyetik eşi Nazlı Kayı Sabancı yüzünün görüntüsüyle şaşırttı. Servet değerindeki cilt bakım kremlerinin reklamını yapan ve “Bu kremler sayesinde cildim ışıl ışıl” diyen Nazlı Kayı'nın yüzündeki sivilceler dikkat çekti.

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Paylaşımları için 100’er bin TL aldığı konuşulan sosyetik isim, önceki gün Etiler'de makyajsız görüntülendi. Yüzündeki sivilceler “İşte fenomenliğin gerçek yüzü” dedirtti.

Hacı Sabancı ile evlendikten sonra şöhreti yakalayan Nazlı Sabancı, Instagram fenomenliğine soyundu. Kayı özellikle lüks markalarla iş birlikleri yaptı. Bunlar arasında 60 ml'si 6.100 TL'ye satılan bir krem markası ile yine 50 ml'lik kremi 2.300 TL'ye satan dünyaca ünlü bir kozmetik firması vardı.

 nazlı kayı

Bu kremler sayesinde cildinin pürüzsüz olduğunu söyleyen Nazlı Kayı Sabancı, önceki gün doğal haliyle görüntülendi. Gazetecileri görünce hızla aracına binen KAyı görüntü vermek istemedi. En pahalı krem markalarıyla Instagram'da cebini dolduran sosyetiğin yüzündeki sivilceler şaşkınlık yarattı.

 

 

Makyajsız yakalanan Nazlı Kayı'nın yüzünü görenler şaştı kaldı ile ilgili etiketler Zeynep Nazlı Kayı Hacı Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.