Hakan Sabancı'dan sevgilisi Hande Erçel'e servet değerinde hediye!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile sosyetik iş insanı Hakan Sabancı'nın aşkı şimdilerde en çok konuşulan magazin haberlerinden biri. Hakan Sabancı sevgilisini geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali'nde yalnız bırakmamış ve birlikte aşk pozları vererek tüm dünyaya aşklarını ilan etmişti. Son olarak ünlü iş insanının Erçel'e küçük bir servet değerinde hediye aldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Oyunculuk kariyeri, güzelliği ve aşk hayatıyla dillerden düşmeyen ünlü oyuncu Hande Erçel, Hakan Sabancı ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Ünlü çift, birlikte tatile çıkıyor ve sık sık yan yana görüntüleniyor. Aşklarını gizlemeyen ünlü çiftten Hande Erçel, bir düğünde kayınvalidesi Arzu Sabancı ile karşılıklı oynayarak 'Aileye girdi' yorumlarının yapılmasını sağlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılan Hande Erçel, üç gün boyunca giydiği kıyafetlerle göz kamaştırmıştı. Popülerliği artan ünü oyuncu Hande Erçel'in daha önce 100 dolara satılan fotoğrafları da 2 bin dolara çıkmıştı.

Hakan Sabancı'dan sevgilisi Hande Erçel'e servet değerinde hediye!

SEVGİLİSİNİ UNUTMADI, SERVET DEĞERİNDE JEST YAPTI!

Hakan Sabancı ise festivalde sevgilisini yalnız bırakmamış ve ünlü çift birlikte kameralar karşısına geçmişti. Son olarak Hakan Sabancı'nın Hande Erçel'e küçük bir servet değerinde hediye aldığı öğrenildi.

Hakan Sabancı'dan sevgilisi Hande Erçel'e servet değerinde hediye! - Resim : 2

Saatlere olan düşkünlüğü ile bilinen Sabancı'nın, dünyaca ünlü bir markadan saat alırken sevgilisi Hande Erçel'e benzer bir model alıp hediye ettiği öğrenildi. Hakan Sabancı'nın aldığı saat, küçük bir servet değerinde denilebilir.

EVLİLİK YOLUNDA İLERLEYEN AŞK!

Ünlü çiftin evlilik yolunda ilerlediği ise gelen bilgiler arasında. Hakan Sabancı'nın yakın çevresine de "Hande'ye bugüne kadar hiçbir kadına olmadığı kadar aşığım" dediği öğrenilmişti.

Hakan Sabancı'dan sevgilisi Hande Erçel'e servet değerinde hediye! ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Hande Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.