Bebek göründü! Nazlı Sabancı'dan hamilelik pozu

2021 yılının Ekim ayında hayatını birleştiren Nazlı Kayı Sabancı ile Hacı Sabancı'nın bebek bekledikleri konuşuluyordu. İddialar doğru çıktı. Hamilelik pozunu Instagram sayfasından paylaşan sosyetik güzel Nazlı Kayı, belirginleşen göbeğini de gözler önüne serdi.

İki yıl önce hayatını birleştiren Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın bebek bekledikleri iddia edilmiş, ancak çiftten konu ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti. İddialar doğru çıktı. 

Ömer ve Arzu Sabancı'nın 34 yaşındaki oğulları Hacı Sabancı ile 2021 yılının Ekim ayında nikah masasına oturan ve25 Haziran’da da Çırağan Sarayı’nda dillere destan bir düğün ile evlenen Nazlı Kayı, Instagram sayfasından yayınladığı hamilelik pozu ile bebek beklediğini müjdeledi.

nazlıkayı

Sosyetik güzel, paylaşımına nazar boncuğu ve kalp emojileriyle "3" notunu düştü. Kayı'nın bu paylaşımına kısa sürede takipçilerinden binlerce beğeni ve tebrik mesajları yağdı. 

Bebek göründü! Nazlı Sabancı'dan hamilelik pozu ile ilgili etiketler Zeynep Nazlı Kayı Hacı Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.