Hacı Sabancı baba oluyor! Nazlı Kayı 4 aylık hamile

2021 yılının Ekim ayında nikah masasına oturan sosyetik güzel Nazlı ile cemiyet hayatının gözde isimlerinden Hacı Sabancı'dan müjdeli haber geldi. İki yıl önce hayatını birleştiren çiftin anne - baba olmaya hazırlandıkları ortaya çıktı. 4 aylık hamile olan Nazlı Kayı'nın bebeğinin cinsiyetinin ise kız olduğu öğrenildi.

Ömer ve Arzu Sabancı'nın 35 yaşındaki oğulları Hacı Sabancı, 2021 yılının Ekim ayında 30 yaşındaki sosyetik güzel Nazlı Kayı ile nikah masasına oturmuş ve 25 Haziran’da da Çırağan Sarayı’nda görkemli bir düğün yapmıştı.Arzu & Ömer Sabancı’nın yalısında nikah masasına oturan ve ardından düğün yapan çiftin anne - baba olmaya hazırlandığı öğrenildi.

hacı sabancı - nazlı kayı

BEBEKLERİ KIZ OLACAK


Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Üç yıllık birlikteliklerini iki yıl önce nikah masasına taşıyan Nazlı-Hacı Sabancı çifti, anne-baba olmaya hazırlanıyor. 4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı bir kız bebek bekliyor.

DÜĞÜNLERİNİ İPTAL ETMEK ZORUNDA KALMIŞLARDI

Hacı Sabancı & Nazlı Kayı pandemi nedeniyle düğünlerini ertlemek zorunda kalmıştı. Pandemi nedeniyle düğünü iptal olan çift, 3 Eylül 2021’de görkemli bir düğünle evlenmek için gün sayıyordu ancak, Nazlı Sabancı’nın üvey babası Kaan Dimili’nin ani vefatı nedeniyle düğünlerini iptal ederek, Sabancı Ailesi’nin yalısında yapılan sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Çiftin düğünü ise neredeyse bir yıl sonra Çırağan Sarayı’nda yapılmıştı.

Mutlu evliliklerini bebekle taçlandırmak isteyen çift, geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi aldı. Çift güzel haberi aileleriyle de paylaştı.

 

 

Hacı Sabancı baba oluyor! Nazlı Kayı 4 aylık hamile ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Zeynep Nazlı Kayı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.