TLM coin nedir? Alien Worlds Trillium nasıl alınır?

2020 yılında hayata geçirilen Alien Worlds, Dacoco GmbH tarafından geliştirildi. Kripto para piyasasıyla ilgili araştırmalar büyük bir heyecanla devam ederken TLM (Alien Worlds Trillium)'nin ne olduğu büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, TLM nedir? Alien Worlds Trillium nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

Alien Worlds, Alman geliştiriciler Dacoco GmbH tarafından geliştirildi. Kripto para piyasası ve oyunlar hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, TLM nedir? Alien Worlds Trillium nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde... 

TLM coin nedir? Alien Worlds Trillium nasıl alınır?

TLM COLIN (ALIEN WORLDS TRILLIUM) NEDİR?

Alien Worlds Trillium, metaverse blokzincir tabanlı bir oyunun token’ıdır. Oyuncuların NFT'lerle rekabet ettiği bir ekonomi simülasyonu olarak da tanımlanabilir.

Simülasyon oyuncuları, rakip Merkezi Olmayan Otonom Kuruluşları ("Gezegen DAO'lar") kontrol etmek ve ek oyunlara erişim elde etmek için gerekli olan Trilium için rekabet etmeye teşvik eder.

TLM COIN NASIL ALINIR?

Oyuncular, stratejilerine bağlı olarak oyunlarına en uygun NFT'leri satın alıp bir araya getirebilirler. Alien Worlds metaverse'de oyuncular, TLM madenciliği yapmak, savaşlara katılmak ve oyun içi görevleri tamamlamak için NFT'ler (dijital oyun öğeleri) edinebilirler.

Ek olarak, oyuncular altı Gezegen DAO'nun Meclis Üyelerini seçerek yönetişimle meşgul olabilirler ve böylece oyunun yönünü etkileyebilirler.

TLM coin nedir? Alien Worlds Trillium nasıl alınır? ile ilgili etiketler TLM Alien Worlds Trillium
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.