ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? İMAMOĞLU SABOTAJ İÇİN NE YAPTI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Taksim'deki kaos planını, yarın gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel buluşmasının CHPdeki rahatsızlığını ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'un sabote etme planlarını değerlendirdi.

''ŞİŞLİ'DE GECE KULÜBÜ TADİLATINDA 29 İŞÇİ ÖLÜRKEN NEDEN SESİNİZ ÇIKMADI?''

Özkan, ''Madem bu kadar işçinin yanındasınız Şişli'de gece kulübü tadilatında 29 işçi ölürken neden sesiniz çıkmadı? Siz terör örgütlerinin kuklalarısınız. Şov peşindesiniz.'' dedi.

''ŞEBNEM KORUR FİNCANCI DENEN TERÖR YANLISIYLA YAN YANA GELEN ATATÜRKÇÜ MÜ OLUR?''

Bozkurt, ''İşçilerin mitinglerde taleplerini dile getirebildiği bir 1 Mayıs istiyoruz. PKK terör örgütü Özel ve İmamoğlu'yla gurur duyuyor. Özel ve İmamoğlu Atatürkçü değil, bunlar Atatürk ve Türk düşmanı. PKK terör örgütüyle yan yana gelenden atatürkçü mü olur? Bunlar emperyalizmin tasmalıları. Şebnem Korur Fincancı denen terör yanlısıyla yan yana gelen Atatürkçü mü olur? CHP, teröristler tarafından işgal edilmiş durumda.

''AK PARTİ MYK'DAN SÜRPRİZ ÇIKMADI. KULİSLERDEN BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAĞI YÖNÜNDE BAZI BİLGİLER VAR''

AK Parti MYK'dan sürpriz çıkmadı. Kulislerden bir değişiklik yapılmayacağı yönünde bazı bilgiler var. AK Parti'de il başkanları bazında değişiklik yapılacağı söyleniyor. AK Parti'de ilk aşamada il başkanları düzeyinde değişiklik olacak. Oy kaybı olan illerde incelemeler yapılacak. Ancak esas MYK'daki değişiklik sonbaharda olağan kongrede yapılacak.

''İMAMOĞLU'NUN BAZI HAMLELERİ VAR. ERDOĞAN İLE ÖZEL GÖRÜŞMESİ ÖNCESİ YAPTIĞI ADIMLAR GÖRÜŞMEYİ SABOTE ETMEYE ÇALIŞTIĞI YÖNÜNDE''

Özgür Özel İmamoğlu'nun oyununa gelebiliyorsa o koltuğu bırakıp gitsin. Özel'in 31 Mart'tan sonra ciddi adımları var. Önce imaj değişikliği ile başladı, sonra olumlu mesajlar vermeye başladı. İmamoğlu'nun da bazı hamleleri var. Erdoğan ile Özel görüşmesi öncesi yaptığı adımlar görüşmeyi sabote etmeye çalıştığı yönünde. İmamoğlu CNN'e açıklamalarında ABD ve İsrail'e 'Ben sizin kullanışlı adamınız olabilirim' mesajı verdi. Mansur Yavaş da kendisini ön plana çıkartmaya çalışıyor, Özel-Erdoğan görüşmesinden rahatsız olabilir.

''SURİYE-IRAK HATTINDA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TÜNELLERİ VAR. TERÖRİSTLER SINIR GEÇİŞLERİNDE TARIM İŞÇİSİ VE BENZERİ KAMUFLAJ YÖNTEMLERİ KULLANARAK GEÇMEYE ÇALIŞIYORLAR''

SMO komutanı ilginç bilgiler aktardı. Ciddi bir hareketlilik var. Yerleşim birimlerinde bombalı terör eylemleri ve tüm temas hatlarında saldırı planları yapıldığını belirtti. SMO komutanı saldırının İdlib'ten olacağını belirtti. Teröristler Irak cephe gerisinden vurmaya çalışacaktır. Suriye sınır hattımızı da korumamız gerekir. Aşiretler PKK'ya karşı harekete geçmek için fırsat kolluyor. Teröristler direkt Sincar güzergahını kullanarak Irak'a geçiş yapmaya çalışıyorlar. Suriye-Irak hattında terör örgütünün tünelleri var. Teröristler sınır geçişlerinde tarım işçisi ve benzeri kamuflaj yöntemleri kullanarak geçmeye çalışıyorlar. PYD'nin esas ana omurgasını oluşturan silahlı güç, PKK'dan Suriye'e geçiş yapan Irak kadrolarıdır, ana militandır. Onlar çatışmayı ve terör saldırıları bilen unsurlardır. Peşmerge güçleri Irak'ın kuzeyinde belli bölgelere kepçe götürüyormuş. TSK, bu kepçeleri yol yapımında ve tünellere yapılacak operasyonlarda kullanılacağı söyleniyor. Irak harekatı aynı zamanda bir Suriye harekatıdır. PKK, Türkiye'de bir kaos çıkarmaya çalışıyor. Her şeyi kullanacaktır. Duvarı Haseke'nin karşısında Rabia ve Sincar hattına örüyorlar. Irak-Suriye hattının sağlandığı fişhabur bölgesindeki sınır hattına da bariyer kurulacak.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? İMAMOĞLU SABOTAJ İÇİN NE YAPTI? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel CHP Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.