SEC'in talebi reddedildi! BTC ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'e ne oldu? Bitcoin yükseliyor mu? Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri getiriyor. Son piyasa olumsuzlukları ile birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 25.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 14.06.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Yatırımcılar, yaklaşan Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısını ve Fed duyurusunu sabırsızlıkla bekliyorlar çünkü bu olaylar kripto para piyasasını önemli ölçüde etkileme potansiyeline sahip.

FOMC tarafından para politikası ve faiz oranları ile ilgili alınan kararlar ve açıklamalar, Bitcoin ve Ethereum'un yönünü ve oynaklığını derinden etkileyebilir. Yatırımcılar bu önemli güncellemeleri yakından takip ederken, odak noktası her iki kripto para birimi için gelecekteki fiyat hareketleri hala belirsizliğini koruyor.

Salı günü Mayıs Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) açıklanmasının ardından Bitcoin, enflasyonun düşüş işaretleri göstermesiyle anlık bir yükseliş yaşasa da düşüşe devam etti.

Birçok yatırımcı, Federal Rezerv'in bu ay faiz oranlarını artırmayacağına inanıyor, ancak birçok uzman ve ekonomist, Fed'in bu duraklamayı 2023 yılının tamamı boyunca sürdüreceğini düşünüyor.

ABD merkezli kripto para borsası Binance US, federal bir yargıçtan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun varlıklarını dondurma talebini reddetmesini istedi. Savunma avukatları, bir mahkeme belgesinde şirketin çalışanlarına veya satıcılarına ödeme yapamayacağını veya ticaret platformunu işletemeyeceğini iddia etti.

BİTCOİN SON DURUM

Bitcoin şu anda 26.000 dolar seviyesinde dirençle karşı karşıya ve 25.500 dolar civarında güçlü bir destek buluyor, bu da gelecekteki yönünü belirlemede çok önemli bir rol oynayacak.

SEC'in talebi reddedildi! BTC ve kripto para piyasasında son durum...

25.800 Dolardaki 50 Günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) bir destek seviyesi görevi görüyor, ancak aşağı yönlü bir üçgen paterni düşüş eğilimi hala devam ediyor. 25.500 dolarlık destek seviyesinin kırılması, satış baskısını artırabilir ve potansiyel olarak fiyatı 24.940 Dolar, 24.710 dolar ve hatta 24.385 dolar destek seviyelerine doğru itebilir.

SEC'in talebi reddedildi! BTC ve kripto para piyasasında son durum... ile ilgili etiketler BTC Kripto para Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.