SEC baskısı dur durak bilmiyor! ABD'li siyasetçiler durumdan şikayetçi! Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'e ne oldu? Bitcoin yükseliyor mu? Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri getiriyor. Son piyasa olumsuzlukları ile birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 26.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 13.06.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'in fiyatı bir konsolidasyon aşamasına girdi. Bu konsolidasyon dönemi, Bitcoin'in yukarı veya aşağı hareketinde geçici bir duraklama olduğunu gösteriyor.

Yatırımcılar şimdi Bitcoin için bir sonraki hareketini kestirmek için piyasayı yakından takip ediyor.

ABD kongre üyeleri, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) başkanının, örgütün kripto para birimi endüstrisine karşı uzun süredir devam eden kampanyası nedeniyle hayal kırıklıklarını dile getirdi. Warren Davidson (R-OH), SEC'i yeniden yapılandırmayı ve Gary Gensler'ı başkanlık görevinden almayı amaçlayan SEC İstikrar Yasasını hazırladığını duyurmak için Pazartesi günü Twitter'a başvurdu. Davidson, ABD sermaye piyasalarını zalim bir şey olarak tanımladığı davranışlardan koruma gereğini vurguladı.

Salı günü SEC'in, kripto para birimi borsası Coinbase'e menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiği iddiasıyla dava açması piyasada kötü bir yaklaşıma neden oldu. Coinbase, geçen hafta Decrypt'e yaptığı açıklamada, SEC'i dijital varlıkları düzenlemeye yönelik uygulama merkezli bir yaklaşım benimsemekle eleştirdi.

BİTCOİN SON DURUM

Bitcoin şu anda 26.000 dolardan işlem görüyor ve Salı günü yaklaşık %1'lik bir artış kaydetti. Asya'da Salı sabahı ticareti sırasında ufak bir yükseliş yaşasa da 26.000 dolar direnç seviyesini kıramadı. Teknik açıdan Bitcoin, 25.400 dolar civarında destek bulurken 26.180 dolar civarında güçlü bir dirençle karşı karşıya.

SEC baskısı dur durak bilmiyor! ABD'li siyasetçiler durumdan şikayetçi! Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum...

Piyasa şu anda konsolide oluyor, Bitcoin ticareti üst limit olarak 26.180 dolar ve alt limit olarak 25.400 dolar aralığında gidip geliyor. Bitcoin için bir sonraki hamle, bu aralıktan bir kopuşa bağlı olacak.

Ayrıca, 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) 25.900 dolar civarında direnç görevi görüyor. Bitcoin'in fiyatı bu seviye civarında dalgalanıyor ve bu potansiyel bir mücadeleye işaret ediyor.

Özellikle, alçalan bir üçgen paterni oluştu ve bu, yatırımcılar arasında daha düşük seviyelerle düşüş eğilimini gösteriyor.

SEC baskısı dur durak bilmiyor! ABD'li siyasetçiler durumdan şikayetçi! Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum... ile ilgili etiketler Kripto para BTC Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.