BTC için kritik zamanlar! Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'e ne oldu? Bitcoin yükseliyor mu? Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri getiriyor. Son piyasa olumsuzlukları ile birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 25.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 11.06.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, son zamanlarda 26.000 dolarlık kritik destek seviyesinden aşağı düştü. Bu son gelişme, Bitcoin'deki satışların sona ermeye başladığına dair spekülasyonlara ve sorgulamalara yol açtı.

Bu önemli düşüş, Bitcoin'in fiyat yörüngesini çevreleyen piyasada önemli bir satışa yol açtı. Yatırımcılar, daha fazla aşağı yönlü baskının devam edip etmeyeceğini belirlemek için son haberleri takip etmeye başladı.

Binance ABD'nin resmi Twitter hesabı bir tweet'te, SEC'in son eylemlerinin bankacılık ortakları için zorluklar yarattığını kabul etti. Sonuç olarak Binance US, 13 Haziran 2023'ten itibaren USD çekme kanallarını durdurma kararı aldı ve müşterilerine USD fonlarını uygun şekilde kullanmalarını tavsiye etti. Tweet ayrıca, OTC ticaret portallarının geçici olarak duraklatılmasıyla birlikte birkaç gelişmiş BTC ve BUSD ticaret eşleşmesinin durdurulacağından da bahsetti. Ayrıca Binance, web sitesinde yalnızca kripto para birimi borsasına geçeceğini duyurdu. Kullanıcılardan 13 Haziran 2023'e kadar USD varlıklarını çekmeleri istendi. Platform, müşterilere ticaret, staking, para yatırma ve çekme gibi kripto para birimiyle ilgili tüm hizmetlerin normal şekilde çalışmaya devam edeceğine dair güvence verdi.

BITCOIN SON DURUM

Şu anda, Bitcoin bir düşüş içinde ve ve 25.700 dolar seviyesinde seyrediyor.

BTC için kritik zamanlar! Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum...

Potansiyel olarak bir sonraki destek seviyesini 25.880 dolar olarak hedefleyebilir ve bunun altında bir kırılma, 24.900 dolara doğru daha fazla düşüş için kötü bir yolun kapılarını açabilir. Teknik göstergelere bakıldığında, hem Göreceli Güç Endeksi (RSI) hem de Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) aşırı satım bölgesinde tutuluyor ve bu da satış baskısının yükselebileceğine dair işaretler veriyor.

(Not: Bu haber bir yatırım tavsiyesi taşımaz! Bitcoin'in fiyat tahmini ve kripto para piyasasındaki haberler, bundan sonraki yatırımlarınıza yönelik herhangi bir öneri teşkil etmez. Tüm alacağınız kararlar size aittir.)

BTC için kritik zamanlar! Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum... ile ilgili etiketler Binance BTC Bitcoin Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.