Tezos nedir? Tezos Coin nasıl alınır?

Son dönemin en popüler konuları arasında yer alan kripto paralar ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Tezos, en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Tezos nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Tezos dünyada en fazla yatırım yapılan kripto paralar arasında yer alıyor. Son sürümü 7.4 olarak bilinir. Son dönemlerde kripto paralarda çeşitlilik hız kazandı. Tezos ise, en sık araştırılan kripto para birimleri arasında yer alıyor. Peki, Tezos nedir? Detaylar haberimizde... 

Tezos nedir? Tezos Coin nasıl alınır?

TEZOS COIN NEDİR?

Tezos bir kripto paradır. Tezos OCAMl dili ile yazılmıştır. Arthur Breitman ve Kathleen Breitman kardeşler tarafından yazılmıştır. Tezos ilk kez 2018 yılında sunulmuştur. En güvenilir kripto paralar arasında Tezos yer almaktadır. Tam olarak dünya genelinde Tezos kripto parası 232 milyon Dolar değeri aşmıştır. Tezos vakfı tarafından kurulmuştur. Ethereum gibi kripto paranın alt yapısı ile aynıdır. Tezos uygulamasının bir takım avantajları yer almaktadır. Akıllı sözleşme platformlarından olan Tezos uluslararası para göndermeyi de sağlamaktadır.

Tezos uluslararası para gönderirken komisyonu az olan bir kripto paradır. Blockhain teknolojisi ile korunan Tezos uygulaması en iyi kripto paralar arasındadır. Tezos kripto parası ile madencilik de yapılmaktadır. Geliştirildiği günden bu yana Tezos uygulaması oldukça fazla değer kazanmıştır. Tezos kripto parasını satın almak için dünya genelinde de ülkemizde de bir takım kripto firmaları yer almaktadır. Bu firmalara üye olarak kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Tezos kripto parası arzı sınırsız olmayan kripto paralardandır. Bundan dolayı hızlı bir şekilde değer kazanmaktadır.

TEZOS COIN NASIL ALINIR?

Tezos kripto parasını satın almak için öncelikle ülkemizde kripto para alışverişini sağlayan firmalardan bir tanesine üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra sizlere bir takım kimlik doğrulama işlemi isteyecektir. Kimlik doğrulamayı da başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra Tezos kripto parasını satın almak için artık hazırsınız. İlk olarak bu firmada bulunan üyeliğinize para göndermelisiniz. Bunun için kredi kartı ya da banka kartınızı kullanabilirsiniz. Kredi kartı ya da banka kartı ile birlikte Tezos satın almak için üye olduğunuz firmaya para göndererek paranın hesaba geçmesini bekleyin.

 

 

Tezos nedir? Tezos Coin nasıl alınır? ile ilgili etiketler Tezos
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.