Ufak yükselişler kripto para piyasasında hareketlilik yakaladı! BTC ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin'e ne oldu? Bitcoin düşüyor mu? Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri getiriyor. Son piyasa olumsuzlukları ile birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 25.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 16.06.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin nihayet toparlanma belirtileri gösterse de, ancak 25.600 dolar seviyesini aşma konusunda zorluklarla karşılaşmaya hala devam ediyor.

MicroStrategy'nin CEO'su Michael Saylor, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki artan düzenleyici incelemelere rağmen Bitcoin'in hakim olacağı bir gelecek öngördüğünü söyledi. Ek olarak, önde gelen bir kripto para platformu olan Celsius, 15 farklı tokeni Bitcoin ve Ethereum'a dönüştürmeyi planladığını açıklayarak pazarın dinamiklerine katkıda bulundu. Bunun yanı sıra, Hong Kong, SEC'in sektöre baskı uyguladığı ve düzenleyici yaklaşımlardayken belirli kripto borsalarını benimsediğini duyurdu.

Olumsuzluklara rağmen bu gelişmeler, Bitcoin'in 25.600 dolar seviyesini aşmak için devam eden savaşta önemli bir rol oynadı.

MicroStrategy'nin CEO'su Saylor, 2020'den beri bitcoin'in (BTC) "kripto alanında kurumsal düzeyde yatırım yapılabilir tek varlık" olduğu görüşüne sahip olduğunu vurguladı. Bitcoin'in küresel ölçekte bir dijital varlık olarak yaygın şekilde kabul edildiğinin altını çizdi ve yetkililerin diğer kripto para birimleri için umut verici bir gelecek öngörmediğini varsaydı. Saylor'a göre, düzenleyiciler arasında kripto para birimi belirteçleri için bir heves eksikliği ve kripto para birimi değişimi konusunda sınırlı bir bakış açısı var.

Saylor, tüm kripto para birimi sektörünün sonunda Bitcoin merkezli bir nişe ve birkaç diğer iş kanıtı jetonuna daralacağına inanıyor.

Ayrıca, Bitcoin'in değerinin potansiyel olarak 10 kat artabileceğini ve ardından işlemi tekrarlayabileceğini tahmin etti.

Bunun yanı sıra piyasa yorumcuları, Bitcoin'i piyasa rekabetinden korumak için devletin güç tekeline güvenmenin en uygun yaklaşım olmayabileceğini savundu. Bitcoin'in kurumsal düzeyde yatırım yapılabilir tek varlık olduğunu vurgulandı ve küresel kabulünün şüphesiz olduğu belirtildi. Bu bakış açısı, kurumsal yatırımcılar arasında güven uyandırarak ve güvenilir bir dijital varlık olarak Bitcoin'e ilgiyi artırarak BTC fiyatını etkileyebilir.

BTC SON DURUM

Bitcoin (BTC) şu anda 25.600 dolar direnç seviyesini aşmaya çalışırken yine bir konsolidasyon dönemi yaşıyor. Dört saatlik zaman dilimi boyunca Bitcoin, destek seviyesini 24.750 dolar olarak test etti ve piyasada potansiyel yükseliş dönüşü gösteren bir yükseliş çekici şamdan oluşturdu.

Ufak yükselişler kripto para piyasasında hareketlilik yakaladı! BTC ve kripto para piyasasında son durum...

Sonraki mum çubuğu destek seviyesinin üzerinde kapanarak yükseliş momentumunun varlığını düşündürdü. Bitcoin'in şimdiden 25.600 dolar seviyesinde ve bu seviyenin üzerinde kırılmaması, yukarı yönlü hareketi engelleyebilir.

Bununla birlikte, göreceli güç endeksi (RSI) ve hareketli ortalama yakınsama ıraksama (MACD) göstergeleri karışık sinyaller veriyor. RSI, 50'nin altında kaldı ve düşüş eğilimi gösteriyor, ancak son zamanlarda sıfır çizgisinin üzerine çıkarak satın alma bölgesine girdi. MACD ayrıca sinyal hattının üzerine çıkarak yükselişin devam etme olasılığını destekliyor.

Bitcoin 25.600 dolar seviyesini başarıyla geçerse, potansiyel olarak 26.000 dolar ve 26.250 dolar direnç seviyelerini hedefleyebilir.

Düşüş durumunda, acil destek 25.150 dolar ve 24.750 dolar civarında destek bulunabilir.

(Not: Bu haber bir yatırım tavsiyesi taşımaz! Bitcoin'in fiyat tahmini ve kripto para piyasasındaki haberler, bundan sonraki yatırımlarınıza yönelik herhangi bir öneri teşkil etmez. Tüm alacağınız kararlar size aittir.)

Ufak yükselişler kripto para piyasasında hareketlilik yakaladı! BTC ve kripto para piyasasında son durum... ile ilgili etiketler BTC Bitcoin Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.