Sözünü mü kesti? Nihat Hatipoğlu'ndan Murat Yıldırım açıklaması

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Nihat Hatipoğlu, depremzedelere yardım için yapılan 'Türkiye Tek Yürek'' ortak yayında "Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi" diyen oyuncu Murat Yıldırım'ın sözünü kestiği iddiasıyla ilgili açıklamada bulundu.

ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8'in depremzedelere yardım için düzenlediği ortak yayında program moderatörlerinden biri olan Nihat Hatipoğlu, telefonla yardım toplayan oyuncu Murat Yıldırım'ın sözünü kestiği iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.


Programda Yıldırım, kendisine söz hakkı verildiğinde "Bugün yardım toplayacağız, toplamaya da devam ediyoruz. En iyi yaptığımız şeylerden bir tanesi bizim bu. Çünkü Türk milleti olarak genimizde vardır bu zaten. Ama en iyi yaptığımız, az önce de söyledim ben bunu, diğer bir şeyi de belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Yıldırım, "Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi" dedikten sonra Nihat Hatipoğlu "Teşekkür ederiz, teşekkür ederiz" diyerek sözü başka birisine verdi.

Murat Yıldırım'ın sözünü kestiği iddiaların ardından Nihat Hatipoğlu açıklama yaptı: "Dostlar. Programda Bağış toplarken stüdyoda aynı anda biden fazla konuk telefonda olduğu için içeride Murat Yıldırım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazd.Kasti bir şey asla olmaz.Yanlış anlamadan dolayı bilgilendirmek istedim"

nihat hatipoğlu

 

 

Sözünü mü kesti? Nihat Hatipoğlu'ndan Murat Yıldırım açıklaması ile ilgili etiketler Türkiye Tek Yürek Nihat Hatipoğlu Murat Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.