Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı

'Türkiye Tek Yürek' yardım kampayasında tüm Türkiye depremzedeler için adeta seferber oldu. 200 televizyonda ortak yayınlanan yardım gecesinde, gelen telefonlar sonrası 115 milyar 146 milyon 528 bin TL toplandı ve 9 milyon 10 bin adet SMS bağışı yapıldı. Ünlü isimlerin yer aldığı 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınına oyuncu Eda Ece de katılım gösterdi. Eda Ece'nin programa makyajsız haliyle katılması ise alkış topladı.

15 Şubat Çarşamba saat 20.00’de düzenlenen yardım programı tüm televizyon kanallarını bir araya getirdi. Türkiye Tek Yürek Kampanyasına ülkenin dört bir yanından bağışlar yapıldı. Türkiye’nin önde gelen özel kurımları, iş adamları, ünlü isimler ve spor camiası Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin yaralarını sarabilmek adına yaptıkları bağışları açıkladı.

Türkiye'nin tek yürek olduğu yardım gecesinde saat 02:54'te toplanan bağış miktarı; 115 milyar 146 milyon 528 bin TL olarak açıklandı. 9 milyon 10 bin adet de SMS sayısına ulaşıldı.

 

EN DOĞAL HALİYLE EKRANA ÇIKTI


Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara bağış toplamak için yapılan ortak canlı yayına ünlü isimler katıldı. Bu isimlerin arasında oyuncu Eda Ece de yer aldı. Eda Ece’nin ekrana yansıyan sıfır makyaj görüntüsü ise sosyal medyada gündem oldu. Hiç makyaj yapmayan ve saçlarını at kuyruğu toplayan oyuncu bu haliyle takdir topladı.

Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı - Resim : 2

Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı - Resim : 3

Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı - Resim : 4

Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı - Resim : 5

Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı - Resim : 6

Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı - Resim : 7

Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı - Resim : 8

Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı - Resim : 9

Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı - Resim : 10

Eda Ece'nin 'Türkiye Tek Yürek' yayınına makyajsız çıkması alkış topladı ile ilgili etiketler Türkiye Tek Yürek Eda Ece deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.