İbrahim Tatlıses, filmlerinde figüranlık yapan Suphiye Orancı hakkında konuştu

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın İbrahim Tatlıses'in filmlerinde oynadığı ortaya çıkmıştı. İbrahim Tatlıses, günlerdir konuşulan Orancı hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar....

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Orancı'nın İbrahim Tatlıses'in filmlerinde oynadığı ortaya çıkmıştı. İbrahim Tatlıses, günlerdir konuşulan Orancı hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Metin Akpınar ve Uğur Dündar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu ve Dilara Gülaltan'ın annesi Suphiye Orancı'nın İbrahim Tatlıses'in başrol olduğu Yalan" (1982), "Yorgun" (1983), "Sarhoş" (1986) ve "Aşıksın" (1988) filmlerinde figüran olarak rol aldığı ortaya çıktı. Aşıksın filminde spor salonuna giden ve Tatlıses'e aşık olan kadını, Sarhoş da ise hemşire bir kadını oynamış.

''FİGÜRANMIŞ HATIRLAMIYORUM''

İbrahim Tatlıses, Oda TV'ye yaptığı açıklamada "Hatırlamıyorum. Arkada geçmiş öyle ama hatırlamıyorum. Figüranlardan biri... Prodüksiyon ondan sorumludur. Ben yönetmen ve oyuncuyum. Ben tanımam kimi getirdiklerini. Tanımıyorum yani..." ifadelerini kullandı.

 İbrahim Tatlıses, filmlerinde figüranlık yapan Suphiye Orancı hakkında konuştu

İbrahim Tatlıses, filmlerinde figüranlık yapan Suphiye Orancı hakkında konuştu ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.