Sen Çal Kapımı 3. bölüm full izle tek parça

Sen Çal Kapımı 3. bölüm full izle! FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin 3. son bölümünü FOX Play üzerinden izleyebilirsiniz. Sen Çal Kapımı 3. bölüm full izle linki tek parça halinde haberimizde…

Sen Çal Kapımı 3. bölüm full izle! Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi 3. son bölüm ile 22 Temmuz 2020 Çarşamba akşamında medya FOX Play ekranlarında yayınlandı.

Eda ile Serkan Bolat sonunda nişanlanır. Bu haber ile beraber sosyete dünyasında adeta yer yerinden oynar. Herkes bir an önce Eda’nın kim olduğunu araştırmaya başlarken ilginç anlar yaşanır. Bu gösterişli ve yalan dünyanın içinde Eda tek başına kalır.

Serkan sadece kendisini işine vermiştir. Kaan ise şimdiden yeni sinsilik planları yapar. Eda üzerine gelenlerden bunalırken Serkan az da olsa ona yardımcı olmaya çalışacaktır. Ancak sanırım bazı hatalar yaparak Eda’nın kalbini de kıracaktır.

SEN ÇAL KAPIMI 3. BÖLÜM İZLE

Sen Çal Kapımı 3. bölüm full izle tek parça ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı Son Çal Kapımı son bölüm Sen Çal Kapımı 3. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.