Kızılcık Şerbeti dizisinden herkese derin bir 'Oh' çektirecek fragman! Fatih, Doğa'yı unutamıyor

Başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin 63. bölüm fragmanı yayınlandı. Fatih'in Doğa'yı unutamadığını gören izleyiciler derin bir oh çekecek. İşte fragmandan dizinin yeni bölümüne dair ipuçları...

Başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin 63. bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte fragmandan dizinin yeni bölümüne dair ipuçları...

Fatih, Görkem ile Ömer'in buluştuğunu gördü fakat neler olduğuna anlam veremedi. Nursema ile Rüzgar'ın diyaloğu dikkat çekti. Pembe, agresif davranan Görkem'i sert bir dille uyardı. Görkem ile Fatih, tartışınca Fatih sinirli bir şekilde odadan ayrıldı. Görkem'in öfkeli hali dikkat çekti. Kıvılcım'ı şirkette durduran Fatih, ''Doğa'nın küçük bir bebeği varken başkalarıyla görüşmesi ne kadar doğru?'' deyince aldığı cevap herkese derin bir oh çektirdi.

Doğa, ''Hayatına girdiğin insanlara da ilaç gibi geliyorsun'' diyerek Giray ile olan ilişkisinde ne kadar mutlu olduğunu dile getirdi.

Lansmanda Giray ile Doğa'yı yan yana gören Fatih çileden çıktı. Fatih'in Ömer ile diyaloğu dikkat çekti. Fatih, “Doğa bana dönmez ki…” deyince Ömer, ''Doğa'nın sana döneceğinden emin olsan boşanacaksın yani?'' dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisinden herkese derin bir 'Oh' çektirecek fragman! Fatih, Doğa'yı unutamıyor ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.