Selçuk Yöntem'den 2014'ten beri komada olan Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklama

68 yaşındaki oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem katıldığı 'Vapurda Çay Simit Sohbet' programında, 2014 yılında beyin kanaması geçiren ve 8 yıldır komada olan meslektaşı Kenan Işık hakkında açıklamalarda bulundu. Yöntem, Kenan Işık'ın son sağlık durumuyla ilgili 'durumu stabil diye biliyorum' dedi.

Usta sanatçı Selçuk Yöntem, üç sezon boyunca izleyiciyle buluştuğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının ilk sunucusu Kenan Işık’ı izlediği zamanları anlattı. “Yarışmayı seyrederken Kenan Işık’tan başkası sunamaz diyordum” açıklamasını yapan Selçuk Yöntem, tedavisi evinde devam eden Kenan Işık'ın son durumuna ilişkin de konuştu.


''SON DURUMU STABİL''

Ünlü isim, “Asıl unutulmaz olan, Kenan Işık o kadar güzel sunuyordu ki, seyrederken 'Bunu ondan başka kimse sunamaz' diye düşünüyordum. 'Kendim sunsam nasıl sunarım?' diye bile aklıma gelmiyordu. Biz Kenan ile aynı ekoldeyiz devlet tiyatrosundan. Onun üslubunu ve aynı ekolden gelmemizin dengesini tutturmam gerekiyordu. Farklı bir üslup ile sunmak yarışmayı zedeleyebilirdi. Son durumu ile ilgili bilgim yok fakat durumu stabil diye biliyorum. Hayat mucizeler ile doludur" açıklamasını yaptı.

Selçuk Yöntem'den 2014'ten beri komada olan Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklama

''KENAN IŞIK'I NASIL BİLİYORSANIZ ÖYLE''

74 yaşındaki oyuncu, sunucu, eski gazeteci Kenan Işık'ın yakın arkadaşı Ozan Zeybek geçtiğimiz günlerde Işık'ın son sağlık durumuna ilişkin şunları söylemişti: "Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor."

Selçuk Yöntem'den 2014'ten beri komada olan Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklama ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Kenan Işık selçık yöntem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.