Sahne kıyafetiyle dikkat çeken Gülşen'den bomba açıklama: En masum yerler göğüslerimiz, bırakın açık kalsın!

Sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Ünlü şarkıcı Gülşen, şimde de dün akşam verdiği konserde tercih ettiği göğüs dekolteki kıyafetiyle konuşuluyor... Sahnede kıyafeti hakkında konuşan Gülşen, "Başka şeylerden utanalım, siz ne olduğunu biliyorsunuz. En masum yerlerimiz. Bırakın annelerimizin memesi açık kalsın" dedi.

Yoğun bir konser maratonu olan başarılı şarkıcı Gülşen, dün akşam İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda sahneye çıktı. Tarzıyla sık sık adından söz ettiren şarkıcı, konsere göğüs ve kalça dekolteli bir kıyafetle çıktı.

"BAŞKA ŞEYLERDEN UTANALIM, EN MASUM YERLER GÖĞÜSLERİMİZ... BIRAKIN ANNELERİMİZİN MEMESİ AÇIK KALSIN"

Şarkı aralarında izleyicilerle sohbet eden Gülşen, kıyafetleri nedeniyle sık sık eleştirilmesiyle ilgili de konuştu. Tony Avlar isimli Instagram hesabından yayınlanan videoda, transparan kırmızı bir bluz ve kalça dekolteli pantolon ile sahneye çıkan Gülşen, göğüslerini göstererek "Başka şeylerden utanalım, siz ne olduğunu biliyorsunuz. En masum yerlerimiz. Bırakın annelerimizin memesi açık kalsın" diyor. Şarkıcının sözleri büyük alkış topladı.

Sahne kıyafetiyle dikkat çeken Gülşen'den bomba açıklama: En masum yerler göğüslerimiz, bırakın açık kalsın!

"GÖZÜM KANADI, KİMSE UYARMIYOR MU?"

46 yaşındaki Gülşen'in sahne kıyafeti sosyal medyada gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi. Gülşen'in kıyafetini beğenmeyen birçok sosyal medya kullanıcısı, "Bu kadarı da fazla" ve "Gözüm kanadı, kimse uyarmıyor mu?" yorumunda bulundu.

Sahne kıyafetiyle dikkat çeken Gülşen'den bomba açıklama: En masum yerler göğüslerimiz, bırakın açık kalsın! ile ilgili etiketler Gülşen Konser Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.