Sadakatsiz'in 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Büyük bir merakla beklenen sevilen dizi Sadakatsiz'in bu akşam ekrana gelecek olan 13. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Asya ile birlikte aynı hastanede çalışan Turgay, aşık olduğu Asya'ya duygularını açıkladı. Bunu öğrenen Asya'nın eski eşi Volkan ise kıskançlık krizine girdi.

Caner Cindoruk, Cansu Dere, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de heyecan artıyor.

Sadakatsiz'in 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Ayrılmalarına rağmen aralarındaki gerginlik giderek yükselen Asya ve Volkan, yine karşı karşıya geliyor.

Sadakatsiz'in 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! - Resim : 2

"SENİN HİSLERİN NEFRET DEĞİL AŞK"

Sadakatsiz'de Turgay aşık olduğu Asya'ya, duygularını itiraf ediyor. Fakat Asya ve Turgay, Volkan'ın takibi altında olduğu için her adımları takip ediliyor. Asya'yı arayan Volkan, Turgay'ın duygularını açtığını öğrenince ateş püskürüyor.

Sadakatsiz'in 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! - Resim : 3

Asya'dan intikam almak isteyen Volkan, Selçuk ile tartışırken eski eşinden nefret ettiğini ve onun yaşadıkları şehri terk etmesi gerektiğini söylüyor. Selçuk'un "Senin hislerin nefret değil aşk" demesiyle kendine gelen Volkan, yine de yolundan şaşmıyor.

 

Sadakatsiz'in 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler Cansu Dere Caner Cindoruk Sadakatsiz 13. bölüm Sadakatsiz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.