Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'dan yardım istedi!

Çeşitli suçların ardından Güney Kıbrıs'a kaçan, burada yabancı bir kadına tecavüz ve gasp ettiği ile suçlanan eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tarlacı, Güney Kıbrıs'ta tutulduğu cezaevinden ablasını görüntülü arayarak arkadaşı Yasin Obuz'dan "Çok kötü durumdayım. Bana yardım etsin. 10 sene ceza aldım. Beni çıkarsınlar." diyerek yardım istedi.

Survivor yarışmasında ünlenen Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde (GKRY) cezaevine girdi. Türkiye'de işlediği suçlar nedeniyle kaçtığı GKRY'de yabancı bir kadına tecavüz etmekle suçlanan Tarlacı, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevinden ablasını görüntülü arayan Tarlacı, arkadaşı Yasin Obuz'dan yardım istedi.

KADINA TECAVÜZ VE GASP SUÇU


Türkiye'de işlediği suçlardan dolayı GKRY'ye kaçan Tarlacı, burada da gasp suçundan tutuklanıp, cezaevine gönderildi. Yabancı bir kadına da tecavüz etmekle suçlanan Tarlacı 10 yıl hapse mahkum edildi.

"YASİN OBUZ BANA YARDIM ETSİN"


Tarlacı cezaevinden ablasını görüntülü arayarak arkadaşı Yasin Obuz'dan yardım istedi. Tarlacı, ablasıyla yaptığı görüşmede "Suçsuz yere cezaevindeyim çok kötü durumdayım." dedi. Şu an Dominik'te olan eski Survivor ve MasterChef yarışmacısı Yasin Obuz'a seslenen Tarlacı, "Bana yardım etsin. 10 sene ceza aldım. Beni çıkarsınlar." ifadelerini kullandı.

Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'dan yardım istedi! ile ilgili etiketler Yasin Obuz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.