Sosyal medyayı salladı! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!

GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödül Töreni'ne Burak Özçivit'in Gazze açıklaması damga vurdu. Sözleriyle alkış tufanı koparan Özçivit Çocukların öldürüldüğü bir dünyayı şahsım adına kabul etmiyorum" dedi. İşte Burak Özçivit'in konuşmasının tamamı...

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödül Töreni'nde Gazze'yi unutmadı. 

GQ Türkiye Men Of The Year 2023 "10. Yıl Özel İkon" ödülüne layık görülen Özçivit ödülünü aldıktan sonra İsrail'in katliamlarına sessiz kalmayarak "Çocukların öldürüldüğü bir dünyayı şahsım adına kabul etmiyorum" dedi.

Daha önce İsrail'in Gazze'de yüzlerce kişinin ölümüne neden olduğu hastane saldırısına sosyal medyada tepki gösteren Özçivit "Savaşa Hayır" etiketiyle, "Hastaneyi vurmanın hiçbir açıklaması olamaz. Bu çağda bu nasıl olabilir? Görüntülere yürek dayanmıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Burak Özçivit ödül töreninde İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılara tepkisini şu sözlerle ifade etti:

"En başta iki evlat sahibi olarak çocukların öldürüldüğü bir dünyayı ben şahsım adına kabul etmiyorum. İnşallah çocukların öldürülmediği bir dünyada buluşmak üzere demek istiyorum. Bu bireysel benim kendi içimden geçenlerdi."

Sosyal medyayı salladı! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması! ile ilgili etiketler Burak Özçivit Ödül Töreni Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.