326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.

Luftansa tarafından yapılan açıklamada, olayın LH456 Frankfurt - Los Angeles seferini gerçekleştiren uçakta meydana geldiği ve bu uçuşun aynı zamanda bir alıştırma uçuşu olduğu belirtildi.

Los Angeles'a inişin ardından, Frankfurt'taki merkezle iletişime geçildiği ve D-ABYP tescilli Boeing 747 tipi uçağın Frankfurt'a dönüşü için onay alındığı ifade edildi. Uçak, Frankfurt'ta ek incelemeye alındı.

ALIŞTIRMA UÇUŞU NEDİR?

 Alıştırma uçuşları genellikle pilotların yeni bir uçağı veya belirli bir uçak türünü kullanmadan önce pratiğe ihtiyaç duydukları uçuşlardır. Bu tür uçuşlar, pilotların becerilerini tazelemelerine ve uçuş yeteneklerini sürdürmelerine yardımcı olur. Yolcu taşıyan ya da taşımayan şekilde gerçekleştirilebilirler.

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada ile ilgili etiketler uçak Alman Los Angeles Almanya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.