Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları Galatasaray'a küfür etti

Fanatik Fenerbahçeli olan Derya Uluğ’un bir konserinde kendisini dinlemeye gelen hayranlarının Galatasaray’a küfür ettiği anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Tepkilerin hedefi olan Derya Uluğ konuya ilişkin açıklama yaptı.

Fanatik Fenerbahçeli olan Derya Uluğ geçtiğimiz günlerde verdiği bir konseri sırasında hayranlarının azizliğine uğramıştı. Sahnede Sezen Aksu’nun ‘Şinanay’ şarkısını seslendirdiği anda bazı hayranları ise Galatasaray’a küfürler savurmuştu. Duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Derya Uluğ tebessüm edip ara vermeden şarkısını söylemeye devam etmişti.

Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları Galatasaray'a küfür etti

DERYA ULUĞ’A TEPKİ YAĞDI

O anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşılırken, Derya Uluğ’un konser sırasında gülümsemesi ve yaşanan talihsiz olaya tepkisiz kalması eleştiri toplamıştı. Gelen tepkilerin ardından ünlü şarkıcı açıklama yaptı.

''KÜFRÜN SAVUNULACAK BİR TARAFI YOK''

Konuya ilişkin X hesabından bir paylaşımda bulunan Fenerbahçe taraftarı Derya Uluğ şu ifadeleri kullandı:

‘’Bugüne kadar hiç bir takıma ya da taraftarına hakaret ya da saygısızlık içeren bir paylaşımım tavrım olmamıştır. Paylaşılan video, editlenip, kurgulanmış şekilde sosyal medyaya servis edilmiş bir videodur. Benim için küfürün savunulacak, övünülecek bir tarafı hiç bi zaman yoktur, olmayacaktır da.’’

Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları Galatasaray'a küfür etti ile ilgili etiketler Derya Uluğ Galatasaray Fenerbahçe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.