Bu sözler çok konuşulur! Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya gönderme: "Kapımızda beklerdi"

Mehmet Ali Erbil katıldığı programda Acun Ilıcalı ile ilgili çok konuşulacak sözler sarf etti. Acun Ilıcalı'nın mal varlığına dikkat çeken Erbil "kapımızda yarım saat röportaj için kapımda bir saat beklerdi" dedi. İşte sosyal medyanın gündemine oturan o konuşma!

Mehmet Ali Erbil katıldığı programda Acun Ilıcalı hakkında yaptığı göndermelerle gündeme oturdu. Erbil kendi mal varlığı ile ilgili olarak da açıklama yaparken Acun Ilıcalı hakkında "yarım saat röportaj almak için kapımızda bir saat beklerdi" dedi. 

İşte Erbil'in Ilıcalı'ya yaptığı göndermenin tamamı: 

"Şunu da unutmayalım Acun elinde mikrofonla program yapardı Televole muhabiri olarak. Benden yarım saat röportaj çalabilmek için kapımda bir saat bekliyordu. Bunlar da var ve üç beş yıl içinde iki tane ulusal kanalı bir dijital platformu İngiltere gibi futbol beşiği olan bir yerde iki tane futbol takımı iki tane özel uçağı sayısını bilmediğimiz tekneleri... Ben 50 yılın televizyon starıyım. Ne bir kanalım var ne bir uçağım var artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Para aklamaya gelince ben Almanya'dan yeni geldim 300 eurom vardı onu akladım geldim. Şimdi TikTok'ta bile kazandığum üç kuruşun vergisini veriyorum"

Erbil, önce yeniden çekilecek olan ve sunucusunun Cem Davran olması beklenen Çarkıfelek'ten bahsederek "Cem Davran bir Mehmet Ali Erbil edemez" yorumunu yaptı.

Mehmet Ali Erbil, gündemine aldığı Acun Ilıcalı'ya söylediği bu sözler sonrası sosyal medyada gündem oldu.

 

Bu sözler çok konuşulur! Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya gönderme: "Kapımızda beklerdi" ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Acun Ilıcalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.