Maraşlı 14. bölüm izle!

Maraşlı 14. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 19 Nisan akşamında ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisinin 14. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Burak Deniz’in oynadığı Maraşlı 14. bölüm ile 19 Nisan Pazartesi akşamında ATV ekranlarında yayınlanacak. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Maraşlı dizisinin ilk bölümünde; Abisi İlhan'ın yaptıklarını öğrenen Mahur, ailesinin bulaştığı bir kirli işi daha öğrenmiştir.

Maraşlı 14. bölüm izle!

Başlarına gelenlerden sonra endişeye kapılan Aziz ise ailesiyle birlikte yeni bir hayat kurmak için yurtdışına kaçma kararı alır. Necati'nin ise başka planları vardır. Necati, Aziz ve ailesinin kaçmasına izin verecek midir?

İyice köşeye sıkışan Behram son sevkiyatını yapıp ülkeden kaçmayı planlar. Hilal ise Maraşlı'ya; Behram'ın yakalanması gerektiğini söyler. Behram'ın peşine düşen Maraşlı, onu yakalamak için büyük bir operasyon düzenler. Maraşlı Behram'a nasıl engel olacaktır?

Mahur, yurtdışına gitmeden önce Maraşlı'yla görüşmek ister. Şimdiye dek yaşamadıkları kadar romantik bir akşam geçiren Maraşlı ve Mahur birbirlerine aşklarını itiraf ederler.

MARAŞLI 14. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Maraşlı 14. bölüm izle! ile ilgili etiketler Maraşlı Maraşlı 14. bölüm maraşlı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.