Korkma Ben Yanındayım dizisi için flaş karar! Dizi final mi yapacak?

Korkma Ben Yanındayım dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? Hikayesi ile dikkat çekeceği düşünülen diziden şok bir karar geldi. Korkma Ben Yanındayım dizisi neden final kararı aldı? İşte diziye ilişkin tüm detaylar...

Korkma Ben Yanındayım dizisi büyük bir heyecan ve beklenti ile yayınlanmaya başlamıştı. Korkma Ben Yanındayım dizisinin başrollerinde ise Şevket Çoruh, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Günay Karacaoğlu gibi oyuncular yer alıyor. Reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyen Korma Ben Yanındayım dizisi için final kararı verildi. Peki bu gece son bölüm mü yayınlanacak?

KORKMA BEN YANINDAYIM FİNAL Mİ YAPIYOR?

Korkma Ben Yanındayım dizisi takipçileri, yeni bölümüyle ekranlara gelirken final mi yapacak merakı içinde. Peki, Korkma Ben Yanındayım gerçekten final mi yapıyor? 2024'te Korkma Ben Yanındayım dizisi sona mı eriyor?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son bölümde, Mert'in pişmanlığı artarken, İnci ve Mustafa ile yüzleşme anları yaşanıyor. Ancak Mustafa, aileyi kimseyle yıkılamayacağına dair Mert'e açıkça mesaj verir. İnci'nin çalıştığı hastanede yaşanan rehine durumu ise büyük bir gerilim yaratır. Mert, İnci'yi kurtarmak için hastaneye koşar. Ancak Mert mi, yoksa Mustafa mı İnci'yi kurtaracak? Ayrıca, Mert'in Masal'ın gerçek babası olduğu gerçeği aileler tarafından öğrenilecek mi?

Korkma Ben Yanındayım dizisi, bugün final bölümüyle ekrana gelecek. İzleyiciler, dizinin finalinde neler olacağını merakla bekliyor.

Korkma Ben Yanındayım dizisi için flaş karar! Dizi final mi yapacak? ile ilgili etiketler Korkma Ben Varım Kanal D Şevket Çoruh
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.