Ömer 7. bölüm full izle! 6 Mart Ömer tek parça izle

Ömer 7. bölüm ile Star TV de. Pazartesi akşamlarında yayınlanan Ömer 7. bölüm tek parça full olarak Youtube platformunda.

Ömer 7. bölüm ile Star TV ekranlarında. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Ömer 7. bölüm tek parça full halinde Youtube platformunda izlenebilecek.

Başrollerinde Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır’ın oynadığı Ömer son bölümünde; Ömer’in Gamze’ye olan aşkının tehlikeli bir boyuta geldiğini düşünen Reşat, Tahir'den önce davranarak soluğu Fatma'nın yanında alır.

ÖMER 7. BÖLÜM FULL İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Bu hamleyle Tahir'i susturup herkese derin bir nefes aldırsa da mahalleden tanıdığı doktor Erdal'ın Gamze'ye talip olduğunu söylemesiyle Ömer'e ve Gamze'ye hiç beklemedikleri bir şok yaşatır.

Ömer 7. bölüm full izle

İş bulmasıyla birlikte maddi olarak biraz rahatlayan Nisa bu sefer de çocuklarının tüm bakımının kızı Emine’ye kalması nedeniyle huzursuzdur. Bu duruma çare arayan Nisa, iş yerinde yaşadığı talihsiz kaza sonucu ailesinin çalıştığını öğrenmesi tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Reşat’ın Gamze’ye talip bulması Gamze’nin ailesinde sevinçle karşılanır. Gamze üzerindeki baskılardan son derece bunalırken, Erdal meselesi yüzünden babasına tepki gösteren Ömer, Gamze ve Erdal'ın yakınlaşmasını önlemeye çalışır. Bu sırada Ömer’in huzursuzluğuna anlam veremeyen Süreyya ona tatlı bir sürpriz yapmaya karar verir. Bu sürpriz beklenmedik olayların fitilini ateşleyecektir.

Ömer 7. bölüm full izle! 6 Mart Ömer tek parça izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.